Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Kdo to spal v mé postýlce? Zloděj se vloupal do domu, aby se v něm usadil

Kdo to spal v mé postýlce? Zloděj se vloupal do domu aby se v něm usadil
Kdo to spal v mé postýlce? Zloděj se vloupal do domu aby se v něm usadil  (Autor: Profimedia)
Autor: dce - 
16. června 2015
21:50

Taky se vám občas zdá, že když se z práce vrátíte domů, není všecko tak, jak jste to nechali? Tak to připadalo i jedné ženě z Ostravy. Jenže té se doma opravdu usídlil nezvaný host! Zloděj se v bytě choval jako ve vlastním!

Trošku jako z pohádky o třech medvědech si musela přijít žena z Ostravy ve středu. Když se před půlnocí vrátila domů, měla divný pocit, jako by se v něm od jejího odchodu něco změnilo. A po chvíli začala nacházet důkazy.

Nejdřív si všimla, že v lednici chybí potraviny a v kuchyni dvě lahve alkoholu. Dokonce jí chyběla i finanční hotovost. Pak začalo vše být divnější a divnější. Zloděj nejen kradl, ale také se vykoupal v koupelně a vypral si oblečení.

Nakonec nahého muže našla spícího na gauči. Ženin křik zloděje vzbudil a on z pračky vytáhl čisté oblečení, urychleně ho na sebe naházel a uprchl! Žena - pravděpodobně v šoku - místo policii zavolala svým dvěma kamarádkám. Jedna z nich neváhala a obrátila se na policisty.

Ti nyní podle zajištěných stop pátrají po neznámém muži, který se v bytě chtěl usadit. Žena nebyla doma od půl jedenácté - pobýval zde tedy pěkně dlouho. Předběžný odhad škody poškozenou je třicet tisíc korun. 

moiaza ( 16. června 2015 23:49 )

Na podobné případy si rychle zvykejte. Jednou příjdete domů a zjistíte, že nemáte kde bydlet. Váš dům bude obsazen černými přistěovalci a vy zůstanete na ulici. Že jsem blázen? Běžte se podávat do Itálie. Tam už je to běžná věc! Je otázkou, kdy to příjde k nám. Díky Havle za kapitalismus, díky Havle za svobodu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání