Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

V Otrokovicích se lidé koupali s mrtvolou: Utopeného bezdomovce měli za figurínu

Autor: dce - 
13. června 2015
19:50

Tropická sobota v Otrokovicích se během pár minut směnila v horor. Místní se na koupališti Šterkoviště vesele rekreovali spolu s mrtvolou! Dlouhé hodiny si totiž mysleli, že je to jen figurína!

Bylo půl jedenácté dopoledne, když k břehu koupaliště v Otrokovicích připlavalo tělo muže oděného pouze v plavkách. „To vypadalo spíš jako figurína, ale potom jsme při bližším ohledání zjistili, že to je skutečně člověk,“ řekl jeden z návštěvníků FTV Prima.

Na místo dorazili záchranáři, kteří přes utopeného muže přehodili modrou plachtu. Později na koupaliště přijela i policie. S vytažením těla se muselo počkat na kriminalisty. Lidé se ale ve vodě vesele koupali dál. Plovoucí mrtvola je vůbec nevyrušila od letních radovánek. Mnozí si totiž mysleli, že jde pouze o cvičení.

Po nějaké době dorazili na místo policejní potápěči a tělo vytáhli. „Nyní kriminalisté ohledávají jeho tělo a policejní psovod pátrá po osobních věcech, případně po oblečení, které by mohly být někde na břehu,“ uvedla policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Později odpoledne policisté zjistili, že mrtvý muž je jednatřicetiletý Slovák, který patřil mezi místní bezdomovce. Ve čtvrtek se zde měl spolu s kamarády koupat, později se jim ale ztratil z dohledu a bezdomovci se prostě sebrali, vzali jeho věci a odešli.

rocekstanislav ( 14. června 2015 08:02 )

Lidem v dnešní době to je jedno, pokud jim překáží tak do něj strčí a plavou si vesele dál. Toto z nás dělá doba, nikoho si nevšímej a starej se jen o sebe, je to hrůza!!!!!

diskutujici ( 14. června 2015 07:38 )

"...směnila v horor...." To myslite vazne? S???

divenka ( 14. června 2015 03:48 )

Jo, lidi jsou lhostejní a otupělí.... samé reality show, různé vtípky na skrytou kameru atd.... taky bych si myslela, že to je skrytá kamera, nebo vtip nějaké partičky lidí. Až by přijeli záchranné složky, tak dokud jasně neřeknou, že jde o cvičení, tak bych se držela někde v bezpečné vzdálenosti. Jo a ten policista na tom posledním snímku, ten vypadá teda akčně... ten asi moc fyzičku nemá ((((((. Ale účes má drsňáckej, to jo... )))))

divenka ( 14. června 2015 03:44 )

A co na to hygiena?

tosca28 ( 13. června 2015 23:12 )

Nesvadej to na filmy, z lidi se staly hyeny, ktere kaslou na druhe. Vladne lhostejnost a nezaem o druhe, jenom JA JA JA......

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání