Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nebezpečná rallye má další oběti: V Orlických horách zemřel třiašedesátiletý muž

Nebezpečná rallye má další oběti: V Orlických horách zemřel třiašedesátiletý muž (ilustrační foto)
 (Autor: Blesk - ilustrační foto)
Autor: ČTK - 
13. června 2015
16:04

Při Rallye Orlické hory dnes zahynul při havárii třiašedesátiletý navigátor. O deset let mladší řidič nehodu přežil. Nikdo jiný zraněn nebyl. ČTK to dnes řekla krajská policejní mluvčí Ivana Ježková.

Nehoda se stala mezi obcemi Kounov a Bystrý na silnici třetí třídy, která byla kvůli závodům zavřená. Řidič vjel mimo vozovku a naboural do betonového sloupu, který se rozlomil. Při bočním nárazu se smrtelně zranil spolujezdec. Vůz poškodil požár elektrického vedení. Energetici závadu odstraňují.

„Nařídili jsme soudní pitvu, budeme zkoumat technický stav vozidla a zda byla trať pořadatelem řádně připravená,“ řekla Ježková.

cilek ( 15. června 2015 09:15 )

Myslíš, že toho spolujezdce do toho závodění někdo nutil? Tobě taky nikdo nezakazuje žrát bůček, i když tě to evidentně zabíjí. Rally je krásný sport (samozřejmě ne pro každého), ale je více nebezpečný než třeba fotbal. S tím se musí každý, kdo ho provozuje, smířit. Nic víc v tom není třeba hledat.

gabreta ( 13. června 2015 21:27 )

Každý jezdec s takovým rizikem do toho jde. A jestli myslíš usmrcené "nevinné" diváky, tak to byli ti, kteří neuposlechli pokyny pořadatele a šli na zakázaná místa! Byli stejně nevinní jako ti, kteří stoupnou na koleje, před rozjetý vlak a nebo vlezou na červenou na přechod!!

gabreta ( 13. června 2015 21:20 )

Mohl bys ty hovadino jmenovat které?? Velmi by mne to zajímalo, protože jsem dvacet let taky závodil a o historii rallye něco vím!! Tak to ze sebe zkus vymáčknout.

bizon_pepa ( 13. června 2015 20:33 )

Zcela určitě nemáš pravdu. Nicméně sis ulevil a tak je dobře, že ti to prospělo.

nilud ( 13. června 2015 17:09 )

V jiných státech je tato hovadina zakázána,jen at jezdí a vymlátěj se sami mezi sebou imbecilové.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání