Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Před dvěma měsíci ji manžel postřelil a pobodal: Teď se probudila, ale necítí nohy!

Autor: dce - 
1. června 2015
19:35

Odporné odhalení v případu ženy pobodané a postřelené přímo na ulici v Kladně učinila FTV Prima. Muž svou manželku napadl kvůli rodinnému domu! Navíc se žena po téměř dvou měsících v umělém spánku konečně probrala.

Bylo pondělí 13. dubna, když ulicí U Vodojemu v Kladně bylo brzy ráno slyšet zoufalé volání o pomoc. Svědci zde našli vážně zraněnou ženu, která měla četná zranění. Později se ukázalo, že jí je způsobil její manžel!

Jenže pár už byl uprostřed rozvodového řízení. Muž svou manželku čtyřikrát postřelil a následně i pobodal. Pak se ji pokoušel odtáhnout do auta, to se mu ale nepodařilo. Poté se pokusil o sebevraždu. Policie ho ještě na místě zadržela a ženu ve vážném stavu odvezli do nemocnice.

Napadená se po téměř dvou měsících konečně probrala z umělého spánku. Stále je ale ve vážném zdravotním stavu - necítí totiž nohy! Podle všeho jí jedna kulka zůstala zaseknutá v páteři.

Podle kamarádů zraněné ženy šlo jejímu manželovi-útočníkovi o rodinný dům! Nechtěl, aby ho po rozvodu získala jeho žena. Stejně tak jako zbytek majetku. „Furt jí říkal, že nedostane prostě nic,“ uvedla pro FTV Prima kamarádka Soňa Černá. Prozradila také, že muž svou manželku napadl už dříve - pobodal a pořezal ji nůžkami.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání