Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Narušený vrah, který zabodl těhotnou knihovnici: Na psychiatrii skončil sedmkrát!

Autor: shp - 
27. května 2015
20:43

Psychicky narušený vrah Vlastislav A. (29), který ubodal těhotnou knihovnici Hanku (†27), skončil v psychiatrické nemocnici v Dobřanech v minulosti hned sedmkrát! Přesto z ní byl propuštěn. Muž bojoval se závislostí na drogách, uvedla TV Nova.

Osobnost s nenapravitelnými rysy, narcis, který chce být středem pozornosti, psychopat,“ taková byla podle informací televize diagnóza narušeného Vlastislava. Tají se z ní dech.

Muž měl problémy s drogami a nemocnici prý využíval jako skrýš před policií. V zařízení měl však problémy. Byl agresivní, a to i na personál léčebny, který se ho bál.

Jedna z lékařek pracujících v Dobřanech na něj kvůli útoku měla údajně podat i trestní oznámení. Muž, který vyhrožoval fyzickými útoky, však byl přes to všechno propuštěn na svobodu.

Ředitele psychiatrie v Dobřanech proto ve středu propustil ministr zdravotnictví Svatopluk Němeček ze zaměstnání. Primář kliniky Václav Fait rezignoval na svůj post, ale v zařízení léčí dál.

Video tiskovka - Pavel Schuster
Video se připravuje ...

kurioko ( 28. května 2015 16:03 )

Kluk vypadá namakaně. Možná by stálo za to posílat tyhle nenávistný psychopaty do války proti IS. Alespoň by se odreagovali a odčinili částečně, co spáchali.

kdoasi ( 28. května 2015 08:11 )

Jestli to tedy správně chápu,smažky jsou psychicky nemocní lidé,kteří můžou vraždit beze strachu,že skončí v base?!? Tak to mně posadilo na perdel Zavřít,odříznout od drog a to by bylo,aby si to nehodil dobrovolně.

ylatouf ( 28. května 2015 06:18 )

Včera byl popraven vrah těhotné knihovnice , to by byla dobrá zpráva.Tak se trochu snažte.

aronak ( 27. května 2015 23:38 )

tak se holt musí změnit zákony, aby chránili lidi před psychopaty a ne, jak je to nyní, že oni jsou nepostižitelní

aronak ( 27. května 2015 23:35 )

Pokud by zabil někoho vlivného nebo blízkého příbuzného někoho vlivného, možná by začali uvažovat o znovuzavedení trestu smrti. Co s takovýmto člověkem, který se bude léčit z donucení v psychiatrické léčebně, za pár měsíců ho pustí a on se ocitne opět mezi nicnetušícími lidmi...? Je zajímavé, že hodně vrahů raději ze sebe udělá blázna, protože je nepostižitelný.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání