Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Za 10 let se provdala za 15 vojáků: Sňatkovou podvodnici hledá policie

Americká policie pátrá po výkonné sňatkové podvodnici, která se vdala už za 15 vojáků.
Americká policie pátrá po výkonné sňatkové podvodnici, která se vdala už za 15 vojáků.  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, ljš - 
10. dubna 2015
09:11

Je to postrach americké armády! 39letá Bobbi Ann Finley se za posledních deset let provdala nejméně za 15 vojáků. A zatímco některým z nich za tuto dobu povila děti, celkem devět, všechny vojáky připravila o jejich životní úspory, stejně jako několik desítek dalších příslušníků armády USA, za něž se provdat nestihla. Policie po ní nyní pátrá.

Bobbi Ann Finley, známá také jako Bobbi Ann House, údajně získávala srdce vojáků svými schopnostmi při zpěvu karaoke a také dojemnými příběhy o vlastním těžkém životě. Poté, co jí věnovali lásku, si sama dopomohla k obsahu jejich bankovních účtů. Podle policie vydrancovala úspory nejméně 40 vojáků, přičemž používala nejméně dvě desítky různých jmen.

Její taktikou prý bylo přesvědčit vojáka, že on a jedině on ji může zachránit. Některým z nich napovídala, že její sestru zabil sériový vrah a ona samotná otěhotněla kvůli znásilnění. Další věřili, že je rozvedenou matkou, které bývalý manžel ukradl děti.

Shad Bauers se s ní oženil po několikatýdenní známosti v roce 1994 – a podle dostupných údajů byl jejím manželem číslo dva. Po několika měsících mu po ní zbyl jen dluh ve výši 300.000 dolarů (asi 7,7 milionu korun) a byt, z nějž odvezla všechen nábytek. I tak ale jeho manželství trvalo déle než řada jiných.

„V pondělí jsme se vzali... a příští víkend byla pryč,“ svěřil se Shane Cheesman, voják ze základny Fort Hood v Texasu. Vojenská policie ho později informovala, že jeho „manželka“ už byla v té době vdaná za sedm dalších mužů.

zelena.karkulka ( 10. dubna 2015 22:38 )

Krasavice inteligentní,asi podobně jako ti ,,manželé,,

zemekf ( 10. dubna 2015 17:44 )

tvl, to mosí hučat v kládě, když na to vleze, bodely, nic ???

bandour ( 10. dubna 2015 10:26 )

politikus ( 10. dubna 2015 09:58 )

Takové bandasce mohly naletět jenom blbci, že si vybrala vojáky svědčí o její chytrosti.

ivoadler ( 10. dubna 2015 09:47 )

Nadržený vojáci, to není špatná cílová skupina pro sňatkovou podvodnici. Je vidět, že v tom holka umí chodit. Zřejmě specialistka.  

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání