Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tetování feťáka, který pobodal expřítelkyni: Chachara nezlomíte!

Autor: ljš - 
17. ledna 2015
15:46

Je ozbrojený a schopný všeho! Policie ještě upřesnila popis útočníka Jana Brunclíka, který v úterý okradl a pobodal svoji bývalou přitelkyni. Na těle má několik tetování a nad jejich zněním zůstává rozum stát.

Zvláštním znamením Brunclíka je tetování, zezadu na krku má červeně vybarvený znak, na obou rukou vytetované náramky. "Dále má na obou rukou na vnitřním předloktí vytetované nápisy 'sodoma gomora' na druhé 'chachara nezlomíte' a na jednom z ramen nápis 'dělnická třída'," uvedla  mluvčí Plzeňského kraje Ivana Jelínková.

 Dodala, že je prověřován v dalších dvou případech, které nemají žádnou souvislost s pobodáním ženy. Podle informací ČTK jde o řízení pod vlivem omamných a psychotropních látek a dále o majetkovou trestnou činnost - krádež nebo zpronevěru. Okolnosti obou případů, kterých se měl dopustit v prosinci, zatím policie prověřuje.

Hledaný muž po ženě požadoval vydání peněz. Když odmítla, přiložil ji ke krku nůž. Nakonec se zmocnil peněženky, v níž byla i platební karta. "Dívku donutil napsat na papírek platný kód ke kartě. Přesto, že heslo vydala, nečekaně a bezdůvodně ji napadl," uvedla. Zasadil jí několik bodnořezných ran nožem a z místa utekl.

Dvacetiletá žena byla po útoku vážně zraněná. "Její stav je stabilizovaný a je bez komplikací," řekla dnes mluvčí Fakultní nemocnice v Plzni Gabriela Levorová.

Na sociálních sítích pobodaná dívka uvedla, že ji její bývalý přítel napadl nožem. "Jsem pobodaná na více částech těla - rameno, koleno, krk. Nejhorší je hrudník, kde mám propíchlou plíci a ruka, kde mi přeřízl šlachy a nervy, takže necítím malíček a prsteníček," uvedla. Dále žádá pomoc při pátrání. Uvedla, že má z Brunclíka strach, a že ji v nemocnici hlídá policie. "Kdokoli ho potkáte, nesnažte se ho zadržet, je opravdu nebezpečný! Volejte na číslo 158!," dodala.

"Vzhledem k tomu, že je velká pravděpodobnost, že je stále ozbrojený a zbraň proti člověku již použil, jedná se o velmi nebezpečného pachatele," uvedla mluvčí. Lidé, kteří by mohli o Brunclíkovi vědět, se mají obrátit na policii, v žádném případě by se neměli muže pokoušet sami zadržet.

kozel123 ( 17. ledna 2015 17:41 )

No prostě pšonkowský rázovitý kraj, takto se chová typický Wostrawák - fanoušek Bahníku Wostrawa

kodlofon ( 17. ledna 2015 16:22 )

BANIK PICO!!!!

kodlofon ( 17. ledna 2015 16:21 )

BANIK PICO!!!!

kodlofon ( 17. ledna 2015 16:21 )

BANIK PICO!!!!

kodlofon ( 17. ledna 2015 16:21 )

BANIK PICO!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání