Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Konec pátrání: Kamilovo tělo našli u jezu

Testy DNA potvrdily, že tělo nalezené 20. listopadu v řece je pohřešovaný Kamil.
Testy DNA potvrdily, že tělo nalezené 20. listopadu v řece je pohřešovaný Kamil.  (Autor: Policie ČR)
Autor: max - 
1. prosince 2014
10:41

Kamil Č. (20) zmizel za záhadných okolností 22. října. Rodina vypsala odměnu za informace, které povedou k jeho nalezení, 50 tisíc. Ani to mu však život nezachránilo. Písečtí policisté pátraní odvolali. Našli jeho tělo.

Když Kamil 22. října večer odcházel z ubytovny v černém triku a šusťákách, vypadalo to, že si jde zakouřit. Od té doby ho však nikdo neviděl. Těsně před zmizením ještě údajně volal ze svého mobilu na policii. Pak už se ale nehlásil. Měl plány na víkend, v pračce se pralo prádlo.

"Doklady, peníze i klíče od ubytovny, do které by se bez nich nedostal, si nevzal. Nedovedu si to vysvětlit,“ řekla dříve Blesk.cz maminka Valerie.

20. listopadu ale přišla smutná zpráva. Na hladině řeky se našlo tělo mladého muže, který byl ve vodě delší dobu. "Bohužel se potvrdila verze, že nález těla u Václavského jezu v Písku má s případem souvislost. Výsledky DNA expertizy ukázaly, že se jedná právě o pohřešovaného mladíka," uvedla v pondělí mluvčí policie Kamila Čuřínová Ingrišová.

dietr ( 2. prosince 2014 19:57 )

volal na policii o radu jak vyprat prádlo a oni mu po poradě s náčelníkem poradili že pod splavem to bude nejlepší bo to viděli ve filmu

marie60 ( 1. prosince 2014 13:49 )

 Já bych chtěla vědět z jakého důvodu volal na policii? Že by něco závažného zjistil a pak se mu někdo za to pomstil?

abcd.adcb ( 1. prosince 2014 13:36 )

Kdyby ten blbec nekouřil, tak se mu to nestalo.

moiaza ( 1. prosince 2014 11:35 )

Nebyl prvním ani posledním. Takových ještě bude.Lidé, a zvláště mladí tuto Havlovou demokracii nějak nezvládají. Zatím pochopili jen to, že nemusí pracovat, že krádež pod 5000 kč je jen přestupek a drogy koupí všude a lehce. To jim stačí ke spokojeností.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání