Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rituální vražda v Brně?! 15letá usekla sekyrou prst 10leté dívce

15letá dívka vylákala svou o 5 let mladší kamarádku do lese, kde ji mučila a sekyrou jí usekla ruku
15letá dívka vylákala svou o 5 let mladší kamarádku do lese, kde ji mučila a sekyrou jí usekla ruku  (Autor: Ondřej Požár)
Autor: simao, op - 
3. října 2014
07:21

Byl to boj o holý život. Teprve desetiletá holčička se prý dostala do spárů o pět let starší kamarádky, která ji vylákala na procházku do lesa nedaleko Brna. V batohu však údajně měla schovanou sekyru. A mladší dívku přivázala ke stromu a začala mučit... Chtěla ji rituálně zabít?!

Hrůzný případ se odehrál v okrajové části Brna, v lesíku jen několik kilometrů od brněnského motodromu. Dívka (15) tam podle TV Nova vylákala kamarádku (10). Jenže v lese ji přivázala ke stromu a došlo k hororové scéně! "Byla na to prý nachystaná, měla v ruksaku sekyrku," řekla televizi sousedka, paní Vlastimila.

Mladší dívce se podařilo nakonec své trýznitelce utéct. Naštěstí. Vyvázla "jen" s useknutým prstem a sedmi řezno-bodnými ranami na těle, upozornila Nova. Policie případ vyšetřuje pro pokus o vraždu! "Jedná se o těžké fyzické napadení s tím, že agresorku jsme zadrželi," sdělil televizi k případu policejní mluvčí Bohumil Malášek.

K případu přitom došlo již před 14 dny. Doposud se ale vše dařilo držet pod pokličkou. "Útočnice je stále zadržená, vyšetřování probíhá," reagoval na dotaz Blesk.cz mluvčí Malášek. S ohledem na věk aktérek další informace policie neuvolnila. A tak zbývají zatím jen spekulace.

Co za děsivým útokem stálo? "Měla napsané, že někoho zabije ve jménu Satana," tvrdí sousedka, že se dívka prý se smrtonosným plánem měla předem svěřit na Facebooku. Podle televize u sebe v době zatčení měla jak sekyru, tak i useknutý prst své vyhlédnuté oběti! Brutální případ však může mít relativně jednoduché vysvětlení. Psychickou chorobu patnáctileté tyranky.

zabijecka ( 5. října 2014 11:42 )

Důležité je, že jsi prohlédl. To se každému nepodaří. Škoda, že češi jsou z velké části ateisté a tedy i velcí materialisti. Přestali rozlišovat dobré a špatné, takže se často utápí v bažinách nevědomostia jsou manipulovatelní a fakticky i zneužívaní.

zabijecka ( 5. října 2014 11:39 )

naše společnsot je opravdu velmi nemocná, má rakovinu ve čtvrtém stadiu.Nyní je už unavená a nemá sílu ani zdvihnout ruku k facce.

mim33 ( 3. října 2014 15:37 )

Jen jestli to nebude důsledek nemoci celé společnosti.

vrahrychtar ( 3. října 2014 14:54 )

prvni vlastovky Islamskeho statu v CR

tarot666 ( 3. října 2014 14:54 )

chcípni

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání