Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena mučila dceru (6 měsíců): Chybí jí část lebky, má poškozený mozek

Žena prý holčičku surově zbila, protože nechtěl poslouchat její pláč.
Žena prý holčičku surově zbila, protože nechtěl poslouchat její pláč.  (Autor: Blesk - Petr Novotný)
Autor: rvs - 
22. září 2014
16:27

Bití pěstí, fackování, házení na zem… Lucie P. (34) údajně bila svoji dceru (6 měsíců) tak, že holčička málem zemřela. Miminko teď na jedno oko nevidí, má porušený mozek a po operaci jí chybí kus lebeční kosti. Žena údajně holčičku surově ztloukla, protože nechtěla poslouchat její pláč. Miminku právě rostly zoubky.

Holčičku po incidentu, který se stal letos v dubnu, dělilo od smrti jen několik hodin. Zachránili ji lékaři v motolské nemocnici, kteří ji rychle operovali. Následky si však přesto ponese do konce života. „Má poškozenou pravou hemisféru mozku, chybí jí kus lebeční kosti, která se bude muset dávat umělá. Má poškozenou motoriku a na mozku je stále otok,“ popsal zdravotní stav Karolínky její otec Karel Polcar. Holčička už prodělala několik operací.

Týrala i druhou dceru

Lucie P. byla za podobný čin už jednou souzena! V roce 2003 surově hodila s tělíčkem první dcery Lucie (tehdy 1 rok) a způsobila jí několik zlomenin. U soudu však krkavčí matka vyfasovala pouze podmínku. Žena původem z Ukrajiny je podle psychologa bezcitná a často pije alkohol. Kvůli nadměrnému pití ji vyhodili dokonce i od Jehovistů.

Táta plakal před soudem

„Když mi Karolínku žena předala, dělilo jí jen pár hodin od smrti. Jedno oko měla zavřené a druhé otevřené, na obličeji měla velikou modřinu, nehýbala se,“ řekl Karel Polcar. Táta Karolínky u soudu několikrát nevydržel a rozplakal se. „Stále mě moc nevnímá, nevím, jestli mě poznává," dodal táta.

janiart ( 2. září 2015 23:01 )

 Doufám, že spoluvězenkyně se dozví, za co sedí.............

zelena.karkulka ( 22. září 2014 22:27 )

Proč si tohle pořizuje děti a proč jí ty děti ten dement půjčuje?

oliiiii3 ( 22. září 2014 20:39 )

Kdyz uz tenkrat zbila jedno dite proc si na to nedal pozor, mel ji dat tehdaz poradne pres drzku , chudaci deti. Mel ji chytit a poradne s ni riznout o podlahu mrcha jedna.

zlymikes ( 22. září 2014 18:35 )

Však ony se o ní v base postarají

andorea ( 22. září 2014 17:12 )

Přesně to samé jsem chtěla napsat. Tomuto "náhodnému shluku genetického materiálu" by další dítě nemělo být umožněno.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání