Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Rodiče se bojí o své děti: Na Táborsku láká neznámý muž dívky do auta !

Autor: čad - 
13. září 2014
15:03

Neznámý muž oslovuje nyní školačky na Táborsku! V souvislosti s tragickou událostí malé Elišky (†9) v Klášterci nad Ohří, mají rodiče malých dětí na jihu Čech pochopitelně strach.

Jednou ze dvou menších obcí na Táborsku, kde se muž pokoušel navázat kontakt se školačkami, je Chýnov,“ potvrdil Blesku mluvčí táborské policie Miroslav Doubek. Podle jeho slov, policisté a kriminalisté v obou obcích udělali příslušná opatření, včetně toho, že ve školách před mužem varovali děti.

Jedná se o muže středního věku, okolo čtyřicítky, světlých vlasů a výrazně bledé tváře. Pohybuje se tmavě šedým až černým autem,“ uvedl mluvčí Doubek. „V obou případech muž dívky neobtěžoval, jen se pokoušel navázat hovor,“ dodal.

Policisté varují, aby děti v žádném případě nesedaly do vozidel k cizím osobám, které by po nich například chtěly ukázat cestu, či je dovézt k jejich blízkým.

uzjsemtudlouho ( 14. září 2014 15:19 )

Proč by se měla stydět ta co byla znásilněna? Nejen stydět by se měl ten kdo jí tak ublížil. Jen mě mrzí, že se nechala uplatit a nezveřejnila a nezostudila ty kteří jí to udělali. Je měli otcové řezat a vtlouci jim do hlavy úctu k ženám a respekt k tomu když žena řekne ne. Xcarodejka, tvůj názor, jako názor ženy je velice ubohý, zpátečnický, naznačující že si nejen ostatních žen, ale ani sebe samotné, nevážíš

cernykondor ( 14. září 2014 14:12 )

Máš něco k tematu díro? Článek "Rodiče s ebojí o své děti" není pro každou jalovicu.

italiano ( 14. září 2014 14:09 )

To,mu se říká "vlk v rouše beránčím", a ty když mám rozestřené vidění, tak si nevšimneš.

abcd.adcb ( 13. září 2014 20:27 )

Ty jsi v prrdeli a už tam zůstaneš, každý má své místo, voghte, a tobě zůstala jen ta prrdel

abcd.adcb ( 13. září 2014 20:25 )

Broučku, konečně!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání