Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rezešové svitla naděje: Dostane se z basy?

Autor: Čas.sk, lm - 
23. srpna 2014
15:30

Tak to je šok! Slovenská prominentka Eva Varholíková-Rezešová (37), která v opilosti způsobila smrtelnou dopravní nehodu, by se mohla v blízké době dostat na svobodu! Nový znalecký posudek totiž hovoří v její prospěch. Jak na tohle soudy zareagují?

Magnátova dcera je obviněná, že v srpnu 2012  způsobila v opilosti dopravní nehodu na maďarské dálnici M3. Ve fiatu, do kterého najela, uhořeli tři lidé, přičemž čtvrtá žena podlehla popáleninám v nemocnici. Od začátku Varholíková-Rezešová tvrdila, že je nevinná, i když v její krvi naměřili po autonehodě 1,5 promile alkoholu. Navíc ji svědci obvinili z nebezpečného chování. Teď ale přišel zvrat!

Podle soudního znalce Gergela Császára totiž jeden z klíčových svědků v případu dopravní nehodu patrně vůbec neviděl. Kamionista přitom vypověděl, že Varholíková-Rezešová bílý fiat ohrožovola. Vyšetřovatelé se tak domnívali, že milionářka chtěla jeho řidiči uštědřit lekci a vytlačila ho ze silnice, na základě čehož byla obviněna z ohrožování na cestě.

"Průzkumy bezpečnostní kamery ukazují, že chráněný svědek číslo 6 nemohl vidět to, co vypověděl na policii," cituje znalce server Čas.sk. Znalec dodal, že ze záběrů je jasné, že před čerpací stanicí projel jako první Fiat Punto, až potom BMW. Když měl k místu nehody dorazit zmiňovaný svědek, už bylo po havárii a malý automobil byl v plamenech.

Rezešová u prvního soudu dostala 6 let vězení, protože ji soudkyně uznala vinnou z řízení motorového vozidla pod vlivem alkoholu a ze způsobení nehody s následkem smrti. Prokurátor se ale odvolal a Rezešovou tak čeká nový proces.

illis ( 24. srpna 2014 10:49 )

Deset let za tolik životů je málo, tihle zbohatlíci, kteří nemají na majetku, který vlastní žádnou vlastní zásluhu, ti jsou ve společnosti nejhorší . Nebýt jejího táty, byla by ráda, že jezdí ve škodovce a vstává pravidelně do práce. Ve společnosti si hrají na VIP a také se tak chovají. Jsou VIP, kteří jsou na úrovni, ale tahle Rezešová Varholíková? Na jednu stranu chápu, co musí jako matka dvou dcer prožívat, ale na druhou stranu za ztrátu lidských životů patří trest a ne hledat neustále důvody, jak jí z toho vysekat . Její rodina musí hodně platit, aby ji z toho dostala. Chudák její táta, ten se musí v hrobě obracet .

mirkazam ( 24. srpna 2014 08:17 )

Tak teď už zbývá pouze podmínka ,a omluva pani Rezešové...

9rot6 ( 24. srpna 2014 06:33 )

Spravedlnost je jen pro bohatý, za chvíli dokážou, že ten kamioňák jezdil bez brýlí a měl 8 dioptrií, čili viděl"kulový" a nebo je ještě další možnost,že měl tzv. "vlčímlhu" a do třetice,to když to nevyjde, tak se zrovna ohnul pod volant pro spadlý cigáro a může za to vlastně on že nic neviděl. Ta ženská jela evidentně ožralá, což bylo dokázáno, její vinou uhořeli čtyři lidé po dopravní nehodě a ona po xks letém dokazování a 150 posudkům specialistů dostane šest let, měla dostat 20 let za každého i s těmi znalci za křivé svědectví, fuj to je hnus nejvyšší kategorie, já si bláhově myslel, že je to jen u nás,to je tedy případ Janoušek jen bezvýznamná epizodka,jó jó šustivé papírky dokáží narovnat i tuhle známou ikonku "§", a to prý maďaři nenávidí slováky, tak to si nedovedu představit situaci,kdyby maďaři slováky milovali jako své bližní, tak Rézešová dostane ještě odstupný za trauma co jí chudince způsobili, že se musela dívat na hořící auto, no řekněte co je proti tomu "fujtabl".

hofihofi ( 24. srpna 2014 03:02 )

To by se muselo prokazat, ze se ho ani nedotkla a jak ten fiat zacal horet, a ona stala a chlastala, kdyby nemela ucast, tak jede dal, zvlaste kdyz je nalita.

hofihofi ( 24. srpna 2014 02:59 )

Jela ozrala tak jakepak svedky zpochybnovat, jestli to nevidel neznamena, ze to neudelala, navic kamera zamirena na pumpu, no necetli jsme to. A neverte na nejakou spravedlnost mimo, nebo veznu, to jsou jen zbozna prani. Ale uplatit se da vse.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání