Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Martina znetvořená kyselinovým útokem: Její expřítel už je ve vazbě!

Autor: Zbyněk Schnapka, shp - 
20. srpna 2014
10:36

Expřítele Martiny P., kterou poleptal útočník kyselinou v obličeji, sebrala policie! V cele předběžného zadržení strávil necelé dva dny a dnes na něj soudce uvalil vazbu. Žena skončila po kyselinovém útoku znetvořená, slepá a čeká ji celá řada bolestivých zákroků.

Policisté taxikáře Jana D. sebrali v pondělí. Na stanici přišel podat vysvětlení, ke kterému byl vyzván a již z ní neodešel. Skončil v cele předběžného zadržení.

Dopoledne tři policisté muže převezli k Okresnímu soudu Plzeň, kde soudce rozhodl, že na něj bude uvalena vazba. Podle soudce Radka Vydry odmítl Jan D. vypovídat. „Vazbu jsme uvalili z důvodu možného útěku," sdělil soudce.

Jan D. byl krátce po poledni odvezen do věznice na Bory. V případě prokázání viny mu hrozí až 25 let vězení. Krásu a zrak to ale Martině nevrátí.

j_dc_cv ( 20. srpna 2014 21:21 )

A ty víš, jak to bylo nebo jen blbě žvaníš? I kdyby to tak bylo tak to snad toho magora neopravňuje udělat tohle. Pokud to tedy byl on. Pokud ano a odsouděj ho tak si teda fakt pomohl. 20 let nebo doživotí v kriminále. Může na sebe být hrdý jak jí to nadnal. Když si tady člověk čte diskuze, nestačí se divit co se tu slejzá za bandu blbců. Fakt bych chtěl poznat osobně jestli třeba fortun je i reálném životě tak blbá nebo jen provokuje. Ale i jako provokace to je na ženskou dost silný kafe. To musí být hnusná zapšklá ženská, o kterou nikdo nemá zájem. Obtloustlá, na ježka, doma kočku...

abcd-abcd ( 20. srpna 2014 19:15 )

Ty by sis nachala nastříkaat i kyselinu, kdyby se našel stříkač.

abcd-abcd ( 20. srpna 2014 19:14 )

Vyprc@vala v jejich společnym bytě s jinym frajerem, to sou ty novodobý zlatokopky, narazí si staršího chlapa, kterej je zajistí a pak šou.staj s mladým.

slider ( 20. srpna 2014 18:49 )

Akorat za neho budeme platit dane. Misto aby dostal provaz.

azbuka ( 20. srpna 2014 13:37 )

Kyselina ne, ale ty se po jejím vstřiku zdrcneš. Už aby to bylo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání