Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Další oběť rozparovače? V Praze našli rozčtvrcené ženské tělo!

Autor: ljš, mal, shp - 
9. července 2014
10:34

Pražští policisté dnes v ranních hodinách vyjížděli k nálezu torza lidského těla, které bylo objeveno při svozu odpadu do kovošrotu. Podle informací Blesku se jedná o ženu a torzu chyběla hlava a dolní končetiny. Ty byly nalezeny až v odpoledních hodinách!

"V třídírně odpadů v Praze 10 bylo dnes ráno nalezeno torzo ženského těla bez hlavy a dolních končetin. V případu byla nařízena soudní pitva, která by měla pomoct objasnit příčinu úmrtí. Případem se zabývají kriminalisté, kteří vyšetřují vraždy," řekl mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Policistům nález těla oznámil ve 4:00 pracovník třídírny odpadů v ulici Ke Kablu. Kriminalisté ohledali místo nálezu a nařídili pitvu, jejíž výsledky by měly být známé ve čtvrtek.

"Tělo bylo do třídírny s největší pravděpodobností dovezeno svozovým vozidlem," doplnil Daněk. Policisté proto zjišťují, odkud popelářský vůz mrtvolu přivezl.

V odpoledních hodinách byly podle informací Blesk.cz objeveny hlava i obě nohy. Našli je pracovníci při třídění odpadu v ulici Pod Šancemi! Podle všeho spolu nálezy skutečně souvisí.

Poslední podobný případ policisté vyšetřují od loňského října, kdy bylo postupně v řece Vltavě nalezeno sedm částí ženského těla zabaleného v igelitových pytlích. Policisté v této souvislosti pátrají po totožnosti mrtvé. Obdobný případ začali pražští kriminalisté řešit také na konci roku 2011. Totožnost ani pachatel v obou případech dosud nebyli odhaleni.

kdoasi ( 9. července 2014 14:15 )

Tak snad abys na ně nechodil,vořechu

turista.z ( 9. července 2014 12:29 )

stalo se, sem ne

turista.z ( 9. července 2014 12:29 )

Se koukni po diskuzích, klidně ve svém nicku, prde.

kdoasi ( 9. července 2014 10:56 )

Zatím jsi tu sám,tak co prudíš?

turista.z ( 9. července 2014 10:51 )

ZAVŘETE VŠUDE DISKUZE VŠUDE JE CHLÍV

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání