Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zbyněk (†16) dal sbohem babičce a odešel: Teď ho našli mrtvého!

Policie pátrala po šestnáctiletém Zbyňkovi B. Ten je bohužel po smrti
Policie pátrala po šestnáctiletém Zbyňkovi B. Ten je bohužel po smrti  (Autor: Policie ČR, archiv Blesku)
Autor: simao - 
27. června 2014
12:09

Tragédií skončilo pátrání po teprve šestnáctiletém Zbyňkovi B., který začátkem června odešel ze statku svých prarodičů, kde pomáhal. Jeho bezvládné tělo našli v lese!

Začátkem června se Zbyněk B. rozloučil se svou babičkou a odešel od prarodičů, u kterých žil na statku v Trojanovicích v podhůří Beskyd. "Rodiče žijící v nedaleké Tiché si v té době mysleli, že je u babičky. Babička zase předpokládala, že je u rodičů. Až po několika dnech zjistili, že zmizel," řekl k případu mluvčí novojičínské policie Petr Gřes po vyhlášení policejního pátrání.

To se rozjelo na plné obrátky, dlouho však nevedlo ke zdárnému konci. Zbyněk měl vypnutý telefon, hledali ho na Novojičínsku i Frýdecko-Místecku. Vyšlo najevo, že chlapec měl řadu neomluvených hodin ve frýdecké škole, kam přestal chodit. Dříve ale problémy neměl.

Zbyňkova rodina prožívá po tragickém zjištění krušné chvíle. "Zbyněk, byl nalezen náhodným kolemjdoucím ve volném lesním prostranství již bez známek života," uvedl mluvčí Gřes serveru tn.cz. Na dotaz Blesk.cz dodal, že policie případ prošetřuje, ale s ohledem na nízký věk chlapce i těžkou situaci pro celou jeho rodinu jej nechce příliš komentovat. "Pohřeb již proběhl," dodal pouze mluvčí.

cigaretovydym ( 29. června 2014 19:51 )

RŮŽA...další kofola v našich řadách....

cigaretovydym ( 29. června 2014 19:50 )

také hledám diskuzi u těch fujtajblů...a nic.....o těch se my bavit nesmíme, ale oni si klíďo můžou zasouložit veřejně...

cigaretovydym ( 29. června 2014 19:48 )

Můžeš mi ty chytrolíne napsat, jak bys zabránila po mobilu tomu, kdyby chtěl tvůj potomek spáchat sebevraždu ?

dyskrymynacjia ( 29. června 2014 17:47 )

Jeden myslel a víš jak to dopadlo? Pro mě je nemyslitelné, abych si telefonem syna nekontaktovala, kde je a jestli je v pořádku, babička nebabička, když je mu 16 let. Podotýkám, že mám syna téměř 2x tak starého a obden si zavoláme, jen tak, abychom věděli, že jsme...divné? Ne, normální, nenormální je nevědět, kde je 16tiletý kluk několik dní.

dobrotka ( 29. června 2014 15:48 )

Ach jo, konec skolniho roku je tady a tak deti zacinaji blbnout

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání