Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Menstruace mu zmařila sex! Svou přítelkyni napadl, skončil u soudu

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: šim - 
19. června 2014
12:45

Zaplatil romantický výlet na Šumavu pro sebe a svou o osm let mladší partnerku. Jenomže ta během něj dostala menstruaci a odmítla s ním mít sex. S tím se nechtěl Petra Hlušička (28) smířit a ke své dívce se začal chovat agresivně. Ta ho za to dala k soudu, který ho potrestal!

Mladá žena vylíčila u soudu v Klatovech, co se vlastně loni v penzionu v Nýrsku na Šumavě stalo. První večer se odehrál pro oba přesně podle jejich přestav. Pak však dívka dostala menstruaci a neměla na milostné hrátky s partnerem, s nímž byla tři měsíce, ani pomyšlení. „Jemu se to nelíbilo, začal pít a chovat se úplně jinak. Chtěl se mnou spát, já to ale nechtěla," řekla podle Deníku.cz ve středu u soudu dnes dvacetiletá žena. Prý po ní také chtěl, aby mu vyprávěla o svých minulých partnerech. To stejně jako sex odmítala.

Hlušička posilněný alkoholem na přítelkyni začal křičet, že tohle není možné. Pak ji podle jejích slov hodil na postel a sedl si na ni. Asi po pěti minutách ji pustil a ona se snažila utéct z pokoje. Hlušička ji opět chytil a hodil na postel. Došlo k přetahování o telefon, kterým chtěla zavolat rodičům. Od Hlušičky prý dostala také dvě facky, což obžalovaný u soudu odmítal.

Dívky se zastala majitelka penzionu, která agresivního Hlušičku vykázala. Tím to však neskončilo. Rozzuřený muž pak hodil kufr své přítelkyně se všemi věcmi do řeky Úhlavy, čímž jí způsobil škodu asi 7 tisíc korun.

Nezaměstnanému Hlušičkovi u soudu přitížil fakt, že v minulosti byl už dvakrát soudně trestán – řídil bez řidičáku a dopustil se výtržnictví, tudíž byl v podmínce. Nakonec se ale vězení vyhnul. Vyvázl s 250 hodinami veřejně prospěšných prací. Pokud hodiny neodpracuje, bude mu každý taková převedena na jeden den za mřížemi.  

wimr ( 20. června 2014 17:37 )

to tam na tý šumavě nebyla k dispozici jiná šlapka?

zelena.karkulka ( 19. června 2014 22:16 )

Bože,to je dement

autentickej ( 19. června 2014 17:00 )

Kam ten svět spěje.Tak nehákující příživník si utrhne vod huby, aby z dávek pro svojí štětku zaplatil vejlet a ona mu nakonec nedá čuchnout s trapnou výmluvou, že má krámy.

salto ( 19. června 2014 16:02 )

Frajeři jezdí na červenou

illis ( 19. června 2014 15:01 )

josifekzkotviny To se nedivím, za to, jak ji tady věčně pomlouváš .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání