Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Maminka Natálky (†4): Nemůžu bez ní žít! Před smrtí se rodiče hádali o střídavou péči

Autor: ljš - 
2. června 2014
13:51

Byla její štěstí a smysl života, teď maminka Natálky (†4), kterou si s sebou na věčnost vzal její otec Jan (†47), prožívá nejtěžší chvíle života. Nad vodou ji drží jen starost o další dvě dcery, které jí zůstaly.

Život je někdy těžký, takový text umístila maminka Natálky na svůj facebook dva dny před tragédií. Neměla tušení, že těžké chvíle, které prožívá, jsou teprve předehrou hrůz, které budou následovat.

Podle místních se paní Andrea a otec holčičky neustále hádali, údajně především o tom, jestli bude jejich dcera ve střídavé péči. Jan se podle jedné z verzí nedokázal smířit s tím, že o každodenní kontakt s Natálkou přijde, podle jiné chtěl své bývalé partnerce co nejvíce ublížit. Jisté je jen to, že Natálku v úterý naložil do auta, odvezl k lesu poblíž Rejchartic na Šumpersku a tam sebe i ji otrávil výfukovými plyny z auta. Že za rozšířenou sebevraždou stály s velkou pravděpodobností rodinné spory, potvrdila i policie.

Natálčina maminka se stále nedokáže se ztrátou milované dcery vyrovnat. Na facebooku zveřejnila několik fotek s dojemnými vzkazy. "Nezvládnu to, žít bez malé," napsala pod jeden z příspěvků. Rodina i její přátelé se ji proto snaží všemožně podpořit. "Je těžké se s tím smířit, ale máš dvě krásné dcery a ty tě potřebují. Drž se," napsala jí jedna z kamarádek.

Další velmi bolestný den čeká paní Andreu zítra, kdy spolu s rodinou vyprovodí svou milovanou dceru do nebe. Sebevrah Honza, po kterém tu zůstali dva synové z předchozího vztahu, pohřeb mít nebude.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání