Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Neuvěřitelné video: Namol opilého mladíka okradl bezdomovec!

Opilý mladík se popral se zlodějem o telefon
Opilý mladík se popral se zlodějem o telefon  (Autor: Policie ČR)
Autor: rvs - 
7. března 2014
16:37

Totálně našrot! Tak se pražskými ulicemi vracel mladík (26) v obleku a kravatě. Po chvíli upoutal pozornost bezdomovce (26), pro kterého se stal snadnou kořistí.

„Značně podnapilý muž procházel ulicemi doslova křížem krážem a v ruce držel mobilní telefon. Stejně jako zaujal operátora kamerového systému, vyhlídl si ho i šestadvacetiletý bezdomovec,“ popsala pražská policejní mluvčí.

Mladý opilec se sice ze všech sil snažil telefon ubránit, ve svém stavu ale neměl žádnou šanci a za malou chvíli se už válel po chodníku a zloděj s jeho mobilem v ruce utíkal pryč. Díky pozornému operátorovi kamerového systému se naštěstí z lupu neradoval dlouho.

„Než si stihl posbírat své tašky s  osobními věcmi, které nechal ležet opodál, zadrželi ho policisté. Zjistili, že má bohatou trestní minulost,“ uvedla mluvčí. Zloděj, který už dvakrát seděl, půjde zřejmě do vězení znovu. Za krádež mu hrozí až dva roky vězení.

Video  Mezi opilým mladíkem a zlodějem se strhla neuvěřitelná bitva o telefon  - Policie ČR
Video se připravuje ...

steelheart ( 7. března 2014 17:08 )

takže za krádež mobilu ožralovi mu hrozí stejně, jako dostal ten parchant za spoluúčast na vraždě holky??????????????? kde to žijeme??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání