Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Poprava Draka a jeho ženy: Smažte se v pekle, proklela dcera vrahy u soudu

Dcera Jarmily a Zbigniewa Renáta u soudu proklela vrahy svých rodičů
Dcera Jarmily a Zbigniewa Renáta u soudu proklela vrahy svých rodičů  (Autor: Archiv rodiny)
Autor: iža - 
25. února 2014
10:02

S vrahy svých rodičů se v pondělí poprvé setkala tváří v tvář dcera Renáta (35). Popravu jejích rodičů Zbigniewa (†66) zvaného Drak a Jarmily (†58) stále rozplétá krajský soud.

„Měli by se smažit v pekle. Jedině trest smrti by byl pro ně spravedlivý,“ neskrývala svoji nenávist dcera. Když se obžalovaný bývalý policista Jiří B. (55) při diskusi s obhájcem dokonce usmíval, dokonce vykřikla: „Zmetku jeden!“. Společně s ním se z popravy manželů zpovídá i lupič Lumír M. (42) a Drakův kamarád Michal Z. (39).

Za loupežnou vraždu jim hrozí výjimečné tresty. Manžele poslední únorový den před rokem postupně popravili kulkou do spánku v pronajaté garáži a těla tam i pohřbili.

mememumu ( 25. února 2014 16:46 )

Dej sem jediný důkaz, že dotyční praktikovali lichvu, prolhaný hajz.le.

mememumu ( 25. února 2014 16:42 )

Však ti nikdo nebrání, abys své peníze rizikově půjčoval za malý úrok. Děláš to? Ne? Pročpak? Klapat kalpačkou je jednodušší, na to se zmůžeš, viď?

budybad ( 25. února 2014 13:58 )

Kazdeho volba nesouci s sebou rizika. Ten kdo vydelal penize se rozhodl je pujcovat na urok.Mel stale malo. Ten kdo si je pujcil se taky dobrovolne rozhodl. Nikdo nikoho k nicemu nenutil.Je treba jen propocitat jestli ty rizika stoji za to. Kdyz pujcuji, musim pocitat s tim ze prijdou I lide co to nemaj v hlave v poradku. A kdyz si pujcuji musim pocitat s tim ze to nebudu moci splatit a budu mit vymahace a exekutory na krku.Jsou ovsem I takovi mezi nama co to vyresi vrazdou ale I tak musi pocitat s tim ze se na to prijde.Lide si odvykli nest dusledky za sve ciny a chovani a to je zle. A co se tyka dcery, taky by se mi nelibilo prijit o oba rodice.

aneleh71 ( 25. února 2014 13:20 )

A já jí taky neobhajuju,jen mám asi jiný názor na vraždy než ty.

hofihofi ( 25. února 2014 13:12 )

Lichva je nekrestanske vydirani penez a u nas je dokonce trestna, kecej si co chces.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání