Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Pozor na lupiče: Ozbrojený přepadl potraviny!

Policie po lupiči usilovně pátrá. Práci jí stěžuje to, že byl při přepadení maskovaný.
Policie po lupiči usilovně pátrá. Práci jí stěžuje to, že byl při přepadení maskovaný.  (Autor: Policie ČR)
Autor: shp, ČTK - 
13. ledna 2014
19:46

Přišel, zamířil zbraní a odnesl si pořádný balík! Pražští kriminalisté pátrají po maskovaném lupiči, který s pistolí v ruce v neděli přibližně ve 20:45 přepadl prodejnu potravin v Karmelitské ulici. Odnesl si hotovost ve výši několika desítek tisíc korun, s níž zamířil směrem ke Karlovu mostu.

Lupič pokladní prodejny Žabka vyhrožoval pistolí a požadoval od ní vydání veškeré hotovosti. Prodavačka na ťísňovou linku nahlásila popis pachatele, kterého navíc zachytila průmyslová kamera, a operátor ho následně předal všem hlídkám v terénu i strážníkům městské policie.

Muži zákona záhy zadrželi muže, který vzhledem i oblečením odpovídal hledanému. Brzy se však ukázalo, že se o pachatele této loupeže nejedná, takže byl tento muž okamžitě propuštěn, uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Video Krádež v obchodě nahrála bezpečnostní kamera - PČR
Video se připravuje ...

Kriminalisté tak pokračují v pátrání. „Krom jiného také vyhodnocují to, zda se nejedná o člověka, který se dopustil vícero loupežných přepadení v obdobných, nebo stejných prodejnách potravin, či jiných provozovnách,“ doplnil mluvčí. Jakékoliv informace, které by mohly vést k dopadení pachatele, mohou případní svědci nahlásit na linku 158.

szyslak ( 13. ledna 2014 20:03 )

je to bude sranda az tyhle lapky a podobne prepadavace s plynovkou potka nekdo s .357 magnum

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání