Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Milenu M. (†58) zabila vodka s metanolem! Smrtící koktejl namíchal manžel?

Václavu V. hrozí za vraždu až výjimečný trest.
Václavu V. hrozí za vraždu až výjimečný trest.  (Autor: Blesk - Petr Novotný)
Autor: rvs - 
22. listopadu 2013
11:34

Smrt ve strašlivých křečích! Tak podle obžaloby vypadal osud, kterou pro svou exmanželku Milenu M. (†58) přichystal Václav V. (60). Využil jejího alkoholismu, metanolové aféry a ve společném bytě na pražském Chodově na ni nastražil láhev vodky právě se smrtícím metanolem. Soud ho poslal na 11 let do vězení.

Metanolové aféry rozhodně využil k vraždě. To tvrdí obžaloba o zaměstnanci pražského dopravního podniku Václavu V. Ten letos v březnu ve sklepě vodku s metanolem namíchal a láhev dal do své lednice. U soudu tvrdil, že za nic nemůže. „Zkoušel jsem to smíchat s vodkou ze zvědavosti, pak jsem to uložil do ledničky, bylo mi to líto vyhodit,“ řekl. Exmanželku ale našel po třech dnech mrtvou v jejím pokoji.

Soud jeho výmluvám neuvěřil." Není žádný přímý důkaz, ale máme celou řadu nepřímých důkazů. Obhajoba obžalovaného je naprosto nevěrohodná a nelogická. Pokud by skutečně chtěl jen experimentovat se smícháním vodky a metanolu, neměl pak žádný důvod vkládat lahev do lednice,“ uvedle soudce Dušan Paška.

Vypila všechno

Muž zneužil ženina alkoholismu. Milena M. se v minulosti neúspěšně léčila, ve společném bytě zvracela a kálela na zem, několikrát byt málem zapálila. „Pila v periodách vodku, někdy nebyla schopná chodit ani do práce. Alkohol si přelévala do různých lahví, aby to maskovala,“ popsal před soudem její syn.

agent007 ( 12. prosince 2013 08:08 )

Stacilo kdyz by drzel hubu a nikdo by mu nic nedokazal. Hold asi mel IQ tykve. Dobre mu tak

boball ( 22. listopadu 2013 13:16 )

Já netvrdím,že bych měla na to někoho zabít,jen,že v tomhle případě se ani nedivím,očistec na zemi,pro spolubydlící.U Kramných se tomu naopak moc divím a tahle vražda je úplně zvrácená.kdežto zabitá ochlastka,asi vražda z opravdového zoufalství.Jednoho pána který se takto chová znám,a myslím,že přivede brzo celou rodinu do hrobu.

boball ( 22. listopadu 2013 12:58 )

To tedy podobné moc není,Monika kálela,močila a zapalovala byt opilá?S takovou bytostí žít pod jednou střechou,to musí být hrůza,možná se mu ani nedivím

boball ( 22. listopadu 2013 12:56 )

Blbec,kdyby na tu flašku napsal,nepíte to,je v tom metanol,ožralka by mu to nevěřila,myslela by si,že se jen bojí o flašku a vyžahla by to stejně.A byl by z obliga.

k999 ( 22. listopadu 2013 12:09 )

Hezký de jentakjen, njn. ... milující exmanžel.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání