Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Brutálně zbil muže před očima syna: Útočník se přihlásil na policii! Znáte ho?

Útočník brutálně napadl jiného muže před zvraky svého syna
Útočník brutálně napadl jiného muže před zvraky svého syna  (Autor: Policie ČR)
17. října 2013
15:15

Pěsti a kopance do hlavy. Útočník brutálně napadl staršího muže v obchodním domě v Karviné. Nevadilo mu ani to, že se na něj jako na svůj velký vzor dívá malý syn a svým chováním mu říká: „Takhle se, hochu, řeší spory!“ Chlapeček, který byl i stejně oblečený jako táta, nakonec ze strachu utekl. Útočník se sám na přihlásil na policii.

"Včera po zveřejnění výzvy jsme přijali několik oznámení o totožnosti podezřelého muže. V podvečer už jsme znali konkrétní příjmení, jméno i bydliště podezřelého," řekla policejní mluvčí Zlatuše Viačková s tím, že po krátké pátrací akci se ve čtvrtek útočník sám přihlásil.

K incidentu došlo v neděli 8. září okolo deváté hodiny u pokladny prodejny potravin v obchodním domě Prior v Karviné. „Napadený muž měl podlitinu na pravém oku a utrpěl zlomeninu bérce levé nohy. Zraněného ošetřili lékaři v karvinské nemocnici, kde musel být hospitalizován,“ uvedla k útoku mluvčí.

Pokud znáte útočníka nebo napadeného, ozvěte se nám na tip@blesk.cz nebo na 724014586.

Video Utočník napadl muže v obchodním centru před očima vlastního dítěte - Policie ČR
Video se připravuje ...

vonamula ( 17. října 2013 17:35 )

Doufám, že mladdej bude udatnýmu taťkovi nosit alespoň dva roky do basy bábovku

papik ( 17. října 2013 17:34 )

No tak to je chlap "borec"..když neumí řešit spor slovy, použije kopance. Za to by mu snad měl malýho na den sebrat a pak malýmu jak se OPRAVDU správně řeší takový spor. Ten to nebude mít s tatínkem jednoduché.

prycsvladou ( 17. října 2013 15:41 )

*** doufám že mu dají aspon 2 roky natvrdo ubožák zasranej co si dovolí na staré dědky,potkat ho tak bych ho sundal ***a

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání