Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Být obchodním partnerem Radovana se nevyplácí: Osm mrtvých kolem Krejčíře!

Autor: map - 
13. října 2013
05:02

Je to mizerná gangsterka, kde se to hemží popravami do týla, ohořelými těly a mrtvolami prostřílenými jak řešeto. Režie: Radovan Krejčíř. »Natáčí« se to v Jihoafrické republice. Jenže ten chlapík, kterého včera rozstříleli na křižovatce, není herec. Je to už osmý mrtvý Krejčířův »obchodní partner«. Kdo všechno už v podnikatelově okolí za záhadných okolností zemřel?

1. Kevin Trytsman - Zastřelen do hrudi (Prosinec 2009)

Soukromý vyšetřovatel. Pro Krejčíře, který prý zaplatil milion za jeho likvidaci, dříve pracoval. Byl dvakrát střelen do hrudi údajně při sporu o peníze právníkem.

2. Uwe Gemballa - Unesen a popraven (Únor 2010)

Němec, který vozil Krejčířovi auta nacpaná penězi. Pak ale dorazilo prázdné porsche… Byl unesen a později nalezen popravený kulkou do hlavy s rukama spoutanýma za zády.

3. Lolly Jackson - Zastřelen doma (Květen 2010)

Majitel striptýzových klubů, jemuž Gembala dodával luxusní auta, byl zastřelen ve svém domě. Jeho údajný vrah a Krejčířův pobočník se skrývá.

4. Chris Kouremetis - Zastřelen na svatbě (Říjen 2010)

Obchodník s realitami a developer, kterého podsvětí přezdívalo »Pan Veliký« byl napojen na Krejčíře. Zastřelen byl v restauraci na svatební oslavě.

5. Cyril Beeka - Zastřelen v autě (Březen 2011)

S Krejčířem ho spojoval obchod s diamanty. Za jízdy v autě na něj vystřelili dva motocyklisté. Když boural a snažil se z převráceného auta vylézt, útočníci ho dorazili.

6. Ian Jordaan - Shořel v autě (Září 2011)

Právník, který spravoval Jacksonovu pozůstalost a Krejčíř od něj chtěl vrátit 25 milionů, které prý Jacksonovi půjčil. Shořel v autě, policie ho identifikovala podle chrupu.

7. Mark Andrews - Popraven do týla (Září 2011)

Spolu s Krejčířem si nárokoval část Jacksonovy pozůstalosti. Jeho tělo bylo nalezeno na kraji dálnice, byl zastřelen ranou do týla a ruce měl svázány za zády.

8. Sam Ísá - Rozstřílen v autě (Říjen 2013)

Libanonec známý jako Cripple Sam (Mrzák Sam) spolupracoval s Krejčířem. Když zastavil na červenou, zabijáci ve vedlejším autě na něj vystříleli 33 nábojnic.

Fakta a dohady o Krejčířovi (44)

- z Česka, kde je stíhaný kvůli rozsáhlé majetkové a násilné trestné činnosti, uprchl v roce 2005, když ho policie přišla zatknout

- nejprve se usadil na Seychelských ostrovech, v roce 2007 tajně přejel do JAR

- v JAR čelí podezření z pojišťovacího podvodu, kdy si nechal falešně diagnostikovat rakovinu

- je spojován s vraždami minimálně osmi lidí, policie ho podezřívá, že pro něj pracují najatí zabijáci

- údajně si léta kupuje beztrestnost u policie

- v JAR se snaží získat azyl, aby nebyl vydán do ČR

zadnice ( 13. října 2013 13:54 )

Uvědome si, že Krejčíř při "prohlídce" jeho vily odejel pod přímým dohledem těžkooděnců(zřejmě organizováno z nejvyšších policejních a vládních míst) a bylo mu umožněno odejet do ciziny. Na Krejčíře proto u nás nikdo nemá a jak vidno ani v JAR!!!

sores ( 13. října 2013 11:41 )

Nechápu že Krejčíř dosud unikl smrti, velmi si ji zaslouží, mega zloděj!

tarot666 ( 13. října 2013 10:40 )

pravicovy_volic:Tak zatím se tady jako debil prezentuješ Ty magore a je vidět,že v tom zůstaneš sám,jak kůl v plotě....jak by řekl Tvůj tatínek Milouš Jakeš

abvydavatelstvi ( 13. října 2013 10:28 )

Všechnu tu kriminalitu kterou kolem sebe páchá má jako adrenalinovy sport ...... Nechápu ale co z toho má ..... stále je jednou nohou v hrobě a myšlenky které se mu před spaním honí hlavou musí být také zajímavé ....

hrabenkaostrovinova ( 13. října 2013 10:25 )

zahodil knížku hned v lsitopadu 89 a přestříkal se v rychlosti mnamodro aby dostal všechny výhody od páně Klause. Ale zákony se budou brzy přepisovat......

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání