Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Auto v Praze srazilo dívku (6): Řidič od nehody ujel!

Video se připravuje ...
Autor: ČTK - 
10. září 2013
13:08

Nedal přednost na přechodu, srazil šestiletou holčičku, přibrzdil a od nehody odjel. Policisté po řidiči, který je podezřelý z ublížení na zdraví, pátrají už od pondělí. Dívka ze střetu vyvázla se zraněným kotníkem.

K incidentu došlo v ulici Českomoravské v pražských Vysočanech krátce po osmnácté hodině u tramvajové zastávky Ocelářská, kde dívka přebíhala přes přechod pro chodce. Zatímco řidič vozidla v levém pruhu jí dal přednost, auto v souběžném pravém pruhu nedobrzdilo a dívka narazila do jeho levého boku. Dívce pomohl její starší bratr, který ji vzal do náruče a odnesl na chodník.

Řidič stříbrného vozidla Volkswagen, pravděpodobně typu Polo, nebo Golf, dívce pomoc neposkytl. "Spolujezdkyně a řidič vystoupili z vozidla, dali bratrovi pětisetkorunovou bankovku a z místa nehody odjeli. Dívka skončila se zraněným kotníkem v nemocnici, kam ji převezla záchranná služba," uvedla Jeřábková na policejním webu.

Police tak pátrá po muži vietnamské národnosti, jemuž v případě prokázání viny hrozí za trestný čin ublížení na zdraví z nedbalosti až tříletý trest. Jakékoliv informace, které by mohly vést ke zjištění jeho totožnosti, je možné sdělit na linku 158 nebo jakoukoliv služebnu Policie ČR.

brutal ( 10. září 2013 16:09 )

Ty přechody na dvouproudovkách jsou velmi ošemetné, samotní chodci si to riziko moc neuvědomují a co dělal doprovod té holčičiky je záhadou.

hackersystem ( 10. září 2013 14:05 )

Jsi normalni? Holcina viditelne nabehla do auta. !

atakdale ( 10. září 2013 13:38 )

1. přes přechod se nemá takhle utíkat - snad se to holka naučí 2. ona narazila do auta - ne auto do ní- a od nehody ufujazdila v sanitce pryč

sores ( 10. září 2013 13:31 )

Tak zranit a ujet, to dokáže jen velký dobytek!Za tohle by měl být zavřený hodně dlouho. Ta malá může mít vnitřní zranění! Já když předjíždím chodce nebo cyklistu tak se ještě podívám do zpětného zrcadla jestli je vše v pořádku.A kort když jde dítě!Někteří lidi jsou fakt zrůdy hnusný.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání