Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Děsivý scénář vraždy! Policista (†44) zastřelil ženu, protože ho chtěla opustit...

Autor: shp - 
15. srpna 2013
15:24

O milenci manželky věděl, ale kvůli blahu rodiny prý nevěry snášel. Když ale vysoce postavenému policejnímu důstojníkovi Petrovi (†44) manželka na večeři oznámila, že ho kvůli jinému muži chce opustit, neunesl to. Cestou domů ji před garáží zastřelil. Zanedlouho spáchal sebevraždu. Přečtěte si, jak se naplnil děsivý scénář dne vraždy!

Plukovník Petr z Ústí nad Labem měl podle známých dlouho psychické problémy, o kterých však v práci nevěděli. „Když se neobrátí na nás, tak to nevíme. A soukromý psychiatr nám to sdělovat nemusí,“ řekl policejní psycholog Josef Kovářík serveru iDnes.cz.

Manželka mu řekla, že ho chce opustit

Minulé pondělí vyrazil s manželkou a nejstarším synem (22) na večeři. Jejich potomek ale odešel pryč dříve a manželka, která pracovala také u policie v oboru kriminalistické techniky a expertiz, údajně muži sdělila zdrcující zprávu o tom, že ho chce opustit. Ani jeden z nich toho večera nevypil příliš alkoholu.

Petra zahlédla svědkyně

Když se vraceli domů do Stroupežnické ulice, policista si před garáží stoupl za manželku a zezadu ji střelil do hlavy. Přes zeď však děsivou událost sledovala svědkyně, která sice neviděla vše, ale podle serveru iDnes.cz zaregistrovala Petra, kterého pak poznala z fotografie, kterou jí ukázali vyšetřující.

Poslední cigareta před smrtí

Tělo manželky pak Petr odtáhl do garáže, kterou zavřel a vydal se do práce. Podle svědkyně ještě před půlnocí. Ve své kanceláři vytáhl svou poslední cigaretu, kterou si zapálil, poté odešel na záchod a zastřelil se. Ráno ho našel kolega, který do práce přišel jako první. Společně s dalšími strážníky volal manželce, která však nebrala telefon.

Před garáží viděli krev

Vydali se proto k jejich domu, kde zahlédli krev. „Policisté před garáží manželů uviděli stopy krve. Následně v garáži našli i usmrcenou manželku plukovníka. Kolegové o rodinných problémech manželů věděli již delší dobu,“ řekl Deníku člověk obeznámený s vyšetřováním. Nejmladší děti páru, dcera (7) a syn (16), zůstávají zatím u Petrovy matky.

zirafa ( 17. srpna 2013 00:31 )

rentierskej: já se nečertím, já jsem se jenom snažila vysvětlit, jak to vidím já...... a nevyhrožuj!

zirafa ( 17. srpna 2013 00:26 )

rentierskej: ale tos špatně pochopil! to není rada jen pro chlapy, které žena opouští, ale pro chlapy všeobecně! Nemusí ho chtít opustit, ale se*re ji už delší dobu, a on ji příjde prudit do kuchyně při vaření, začnou se hádat, jí se udělá rudo před očima a najednou kouká, jemu trčí z těla nůž, kterým krájela maso! Pak volá 155.... Mě se to taky málem stalo, naštěstí jsem se ovládla, odložila jsem nůž, odešla z kuchyně a dohádali jsme se v obýváku..... takže bacha, rentierskej, kuchyň je ve vypjatých situlacích velmi nebezpečné místo!

zirafa ( 17. srpna 2013 00:12 )

rentierskej: tohle by mělo být NORMÁLNÍ řešení, pokud máš NENORMÁLNÍHO partnera..... lidi, kteří zabíjejí, když je někdo chce odpustit nebo je opustí, se nesnaž pochopit, to jsou případy pro psychology a psychiatry..... oni jsou svým způsobem nemocní.... čímž nechci říct, že je omlouvám, podle mě by měli shnít v kriminále nebo někde v izolaci, aby za pár let neublížili někomu dalšímu..... Ano, může se stát, že je druhému někde lépe, normální lidi to vyřeší bez násilí, třeba jen s hádkou a slzami, ale bohužel, nenormální jedinci ublížením na zdraví nebo vraždou....

zaviracispendlik ( 16. srpna 2013 09:11 )

čísličko, já tak na 90%, nechávám si rezervu

anna1234 ( 16. srpna 2013 08:44 )

..špendlíčku to je pravda, život někdy hlouposti tropí, ovšem v tomhle případě jsem na 100% přesvědčená, že fortin pouze provokuje

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání