Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dahlgren se choval jako šílenec už před vraždou: Po domě chodil s obrovskou kudlou!

Autor: shp - 
31. července 2013
09:40

Když k brněnské rodině přijel Kevin Dahlgren, neměli z toho velkou radost. Nehodilo se jim, aby u nich bydlel. Tehdy ještě netušili, že podivín stane jejich vrahem. Vraždící signály však byly patrné. Ještě před zabíjením se choval divně a chodil po domě s kudlou.

Informace o čtyřnásobné vraždě v Ivanovicích pochází z žádosti o vydání Dahlgrena, kterou ministerstvo spravedlnosti odeslalo předminulý týden do Spojených států. Podle České televize, která ji získala, už o plánu na útěk do USA informoval své blízké SMS zprávami.

Musím se vrátit do USA

První Dahlgrenovou obětí byla matka Veronika, která zemřela v osm ráno. 33 minut poté posílá Američan zprávu svému známému, se kterým se měl jít učit angličtinu. „Každopádně můžu přijít trochu později? Dělám nějaké věci pro... Upřímně chlape, možná se budu muset vrátit do Států. Zítra, nebo za pár dní… Objevily se tam nějaké velké věci. Musím se vrátit,“ psal Dahlgren.

Neměli z něj radost

Poté Američan zabil v domě otce rodiny a staršího ze synů. Dahlgren následně posílá další zprávu, ve které zrušil doučování. „Obávám se, že asi pojedu do Spojených států,“ napsal v ní. Matka rodiny přitom nebyla ráda, že k nim Dahlgren přijel. „V ty poslední dny říkala, že je toho hodně, že si radši vezme knížku a půjde někam bokem, aby nemusela v domě být,“ popsala ČT Jindřiška Überhuberová, zástupkyně ředitele Základní školy Kamenačky v Brně.

Noční toulky s kudlou

Rozpaky rodiny nad ztrátou soukromí potvrdil i soused. Právě on s nimi jel den před jejich zavražděním autem do města. Bavili se spolu, jak podivně se jejich americký příbuzný chová. „Cestou se Martin ptal Davida, zda u Kevina Dahlgrena neviděl nůž. Ukazoval jeho délku, šlo o asi 25 cm. Martin říkal, že Kevina viděl v noci nebo v brzkých ranních hodinách, když se šel napít, s tímto nožem chodit po domě,“ uvádí spis.

mp3ky ( 1. srpna 2013 17:41 )

http://***youtube.com/watch?v=DQbaqnQK61k

mp3ky ( 1. srpna 2013 17:40 )

tiez ,kde su foto ...cigane ne amike ne koho teda?

mp3ky ( 1. srpna 2013 16:38 )

k vam ho nepusti ,ale mozno vznikne nova cestovka-pod si zabit cecha,nic ti nehrozi,zaplatime cestovne,zozenieme ti rodinku?no salama leco..

peterrr ( 1. srpna 2013 01:49 )

muj komentař byl k jinym clankum ale ty nejdo komentovat blesk to ma ošetřeny co se mu hodi a kde vic lidi přispiva a k dahlgrenovi ten nikdy sedet nepude jak je vsem jasny amerika nevida a hotovo lituju pozustale je to tragedie ale bobužel je to tak kdybi to byl jinej stat lovci ho najdou a dovezou v americe to nejde skoda

peterrr ( 1. srpna 2013 01:44 )

ted neco pro media vseobecne nikdo neporusi zakon kdyz ukaze jeho xicht zavrazdenou ukazete a vraha ne ad se na tim clověk zamysli a dalsi připad holcicka u bezdomovcu jeji fotka jo a obrazek "tatinka " ne koho chrani ty zakony

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání