Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Martina rok pátrá po dětech. Anonym jí sdělil: Jsou mrtvé

Maminka Martina už své děti neviděla rok. Unesl jí je její manžel Andrej
Maminka Martina už své děti neviděla rok. Unesl jí je její manžel Andrej  (Autor: Čas.sk)
Autor: simao, evakk - 
31. ledna 2012
20:07

Tohle je živoucí noční můra každé matky. Martina Gajdarová (32) neviděla své děti už rok. Syna Martina (6) a dceru Dominiku (4) totiž unesl její manžel Andrej. Teď jí přišel anonymní dopis a v něm stálo něco, po čem se jí podlomily nohy... "Tvoje děti jsou mrtvé," psalo se v něm.

Na Andreje Gajdara, manžela mladé slovenské maminky, sice vydala policie mezinárodní zatykač, ale jako by se po něm i dětech slehla zem. Patrně odjel do zahraničí.

Martině Gajdarové tak už příliš naděje nezbývá. Uvidí ještě své děti, které jí před rokem Andrej unesl?

Najala si dokonce i soukromého detektiva, ale ten vypátral jen to, že její manžel byl v kontaktu se svou matkou, žijící v Bratislavě-Petržalce. Již na začátku jí však prý rodiče jejího manžela sdělili, že děti už nejspíš nikdy neuvidí...

Děti jí manžel odvezl 2. ledna 2011. "Prý s nimi byl pár dní v Německu i Americe, viděli ho údajně i v Hondurasu. Pracuje přes internet, takže může být kdekoliv," sdělila Martina serveru pluska.sk. "Policie je hledala na Slovensku, ale jsou určitě v cizině. Nenašel je ale ani Interpol."

Hrůzný dopis: Tvé děti jsou mrtvé

S novými informacemi o případu Martiny pak přišla TV Markíza, na kterou se zoufalá maminka obrátila.

Po odvysílání reportáže o tom, jak se už rok své potomky snaží najít, jí však do schránky přišel dopis s prostým, ale hrůzným obsahem - jedinou, zato pořádně zdrcující větou...

"Tvé děti jsou mrtvé," stálo v něm. "Nemohla jsem tomu uvěřit a bylo mi tehdy strašně. Zavolala jsem policii," pokračuje Martina. Policie pak zásilku odeslala svým expertům, na kterých je, aby se pokusili vypátrat anonymního odesílatele. Bude to její manžel, nebo se někdo pokusil o nejapný vtip?

Martina má o děti samozřejmě velký strach. Zároveň ale dodává: "Nejhůř to musí snášet právě děti, protože když jim někdo úmyslně sebere matku, tak je to strašné..."

lpitriska ( 1. února 2012 14:25 )

jste trapná/ý

xcarodejka ( 1. února 2012 11:34 )

Možné je vždy všechno, ale spíše ji ten člověk jen psychicky týrá. Za vše může současný nepořádek, kdy se potulují na černo pracující cizinci s všelijakou minulostí i psychicky nemocní jedinci volně po ulici.Naivita není na místě a lidi by měli být obezřetní a ženy s kým se seznamují. Na čele nikdo vytesdáno nemá, kdo že to vlastně je.

marmat ( 1. února 2012 01:14 )

Vy máte ale starosti!!!Pošlete je takto v diskuzi té mamince ?

marmat ( 1. února 2012 01:12 )

Toto je KONCENTROVANÝ HUMUS a ZLO!!! Nikdo nepozná svého "nepřítele" včas... Jsou v práci, soukromí i na dovolené Držím palce zoufalé mámě !!!

brekekesalami ( 31. ledna 2012 21:44 )

když některé ženy si pořizují děti s takovými pitomci... přehlíží jejich chyby, omlouvají je....pořádně toho chlapa neznají a už se ženou do chomoutu a dětí... to je pak těžké.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání