Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Čtyři muži se vloupali do vepřína: Prozradila je vůně sádla

Autor: Jiří Čada - 
12. ledna 2012
15:23

Vůně škvařeného sádla prozradila na Pelhřimovsku čtveřici vykutálených řezníků - amatérů (22 až 43). Ti o víkendu dostali chuť na pořádnou zabijačku a tak se vloupali do nedaleké odchovny prasat, kde postupně usmrtili celkem sedm zvířat.

„Muži si do odchovny přivezli sekery a řeznické nože. Na místě si zbudovali provizorní porážku,“ informovala Blesk mluvčí pelhřimovských policistů Hana Kotková.

Více než půl tuny masa pak společně odvezli osobním automobilem k jednomu z domů. „Tam pak prasata rozporcovali. Některé kusy masa naložili na uzení, další části vyškvařili na sádlo a škvarky. Zbytek pak nacpali do mrazáků,“ popsala práci čtveřice mužů policejní mluvčí.

Právě pronikavá vůně škvařeného sádla šířícího se po okolí se stala zlodějům osudnou. Pohled, který se policistům naskytl v bytě jednoho z pachatelů, překonal všechno očekávání. Plné řeznické lodny a dětské vaničky vepřového masa. Mrazáky nacpané k prasknutí.

„Čtveřice pachatelů byla našim policistům díky své předchozí trestné činnosti už dostatečně z minulosti známá. Krádež prasat okamžitě přiznali. Sníst prý chtěli všechno úplně sami,“ dodala policejní mluvčí Kotková.

Z nečekané návštěvy mužů zákona byla čtveřice „řezníků“ natolik zaskočena, že na sebe napráskali i rozsáhlé krádeže nafty. Nejmladší z účastníků opulentní zabijačky totiž v průběhu asi čtyř měsíců stačil ze zemědělských stavebních strojů v okolí ukrást přes 2500 litrů nafty.

kutali ( 13. ledna 2012 20:06 )

Asi jooooooooo, jinak by napsali i odkud jsou,ale toto bohuzel nekdo, jako vzdy zapomel napsat,hahaaaaaaaaaaaaaaaaa.Proc to nepisete, odkud ti zlodeji byli?????????????????????? Je prece demokracie a vse se muze prece psat ,cooooooooo ?????????????At ¨,vime kdo krade!!!!!!!!!!!!!!!

hu11 ( 12. ledna 2012 16:02 )

To určitě jsou cikáni

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání