Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policie propustila litvínovského kmotra Macháčka

Martin Macháček je spojován s litvínovským podsvětím
Martin Macháček je spojován s litvínovským podsvětím  (Autor: Blesk - Helena Lacinová)
Autor: Helena Lacinová - 
11. listopadu 2011
12:47

"Můj Litvínov" si zase může říkat Martin Macháček, kterého ve středu večer zatkl Útvar pro odhalování organizovaného zločinu. Macháček je spojován s litvínovským podsvětím a s řadou kauz vydírání a bití lidí.

Muže spojovaného s litvínovským podsvětím ve čtvrtek večer policie propustila s nálepkou čistý jako lilie. V držení si nechala jen dva ze zadržených, oba kvůli nelegálnímu obchodování s drogami.

„Policie zadržuje dvě osoby. Na obě dnes budeme dávat návrh vzetí do vazby,“ nepřímo potvrdila krajská státní zástupkyně Lenka Bradáčová ranní zvěsti o propuštění Macháčka. K obviněným v souvislosti s výrobou a distribucí drog Bradáčová dále neřekla nic konkrétního. Jen, že jim hrozí od osmi do dvanácti let a zásah byl jen kvůli drogám.

Blesku se včera nepodařilo Martina Macháčka kontaktovat. Neseděl ani ve své oblíbené kavárně v centru Litvínova, kde byla včera dopoledne většina jeho přátel.

"Můj Litvínov"

Macháček na diskotéce řekl policistovi v civilu, že nebude buzerovat lidi v jeho Litvínově. Martina Macháček byl spojován s řadou dalších kauz vydírání a bití lidí, ve většině figuroval v pozici svědka.

gogo ( 11. listopadu 2011 17:53 )

Co k tomu dodat... Že byl propuštěný není důvod k údivu. Spíše to, že byl na okamžik "zatknutý" ... Zde proti sobě pouze jednají (či "bojují") prohnilí proti prohnilým ...

letajici_svec2 ( 11. listopadu 2011 16:17 )

ať si ten posrany smradlavy Litvinov nechá..ještě bych mu tam sestěhoval cigny a at se snazi blb

lpitriska ( 11. listopadu 2011 15:04 )

Jj to se dalo čekat.Bydlím 4 km od Litvínova a tenhla má aktivity nejen v "jeho" Litvínově,ale i po celým okolí,né li kraji.

jeniklara ( 11. listopadu 2011 14:24 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání