Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Uškrtil svou ženu, protože mu rozbila sošky ze Star Wars

Třicetiletý muž neunesl, když mu manželka záměrně zničila figurky ze Star Wars.Udusil ji polštářem
 (Autor: policie, facebook.com)
Autor: INT, zun - 
4. listopadu 2011
09:17

Rickie la Touche (30) byl odsouzen na doživotí za vraždu své ženy Pornpilai Srisroy (28). Muž ukončil život své manželky, protože mu zničila sběratelskou kolekci figurek Star Wars, kterou měl již od dětství.

Třicetiletý sci-fi fanda udusil svou ženu polštářem, protože mu zničila sběratelskou kolekci Star Wars. Po tom, co manželku zabil, běžel la Touche do domu své matky. Mrtvolu pak našel příbuzný ležet na posteli, s polštářem přes hlavu.

Star Wars fanatik tvrdí, že byl pod pantoflem a žena mu vyhrožovala, že od něj odejde. Údajně mu rozbila figurky Darth Vadera a Luka Skywalkera, které muž sbíral již od dětství, protože se rozhodla udělat mu ze života peklo. Jednou ho prý praštila po hlavě tágem a vyhrožovala, že ho zabije ve spánku.

Jeho prohlášení však soudce neobměkčilo. Muž byl za vraždu, kterou v dubnu spáchal, odsouzen na doživotí. O prominutí trestu si smí požádat až za 12 let. Jeho právník se sice pokoušel, aby byl obžalovaný souzen za neúmyslné zabití, soudce ale jeho požadavek zamítl.

Pár se seznámil v Thajsku, kam La Touche před lety vyrazil na dovolenou. Jeho žena pracovala v místním baru. Po čtyřech setkáních se vzali a odstěhovali do Severozápadní Anglie. Trvalo ale ještě dva roky, než získala britské vízum.

nojasne ( 4. listopadu 2011 11:39 )

Takže nakonec všechno dobře dopadlo, po světě běhá o 2 psychopaty méně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání