Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Boj o výchovu Adélky: Matka bere drogy, tvrdí otec

David B. odmítá přijmout matčino tvrzení, že je čistá. Adélku jen tak nevydá
David B. odmítá přijmout matčino tvrzení, že je čistá. Adélku jen tak nevydá  (Autor: Foto Blesk – Helena Lacinová a Facebook¨)
Autor: Helena Lacinová, evakk - 
1. listopadu 2011
07:38

Soudkyně odmítla vzít v úvahu zřejmě pravou příčinu vleklého sporu o dítě: drogy! Otec malé Adélky (5) o matce s drogovou minulostí tvrdí, že pervitin bere dál. Žena tvrdí opak. Nabídnutou zkoušku v jednací síni však odmítla. A soudkyně jí věří. Nevyslechla ani svědky, kteří užívání drog matkou v současnosti potvrzují.

„Ať přímo tady na certifikovaném testru, který ze slin zjistí přítomnost drogy měsíc dozadu, vyvrátí, že drogy bere,“ žádala důkaz v soudní síni advokátka Davida B. Žena zkoušku po poradě se svým právníkem odmítla.

Stanislava L. tvrdila, že je dlouho čistá a drogy jsou pro ni minulostí. Soudu předložila negativní testy z K-centra. „Těm já nevěřím,“ kontroval muž a nabídl, že zaplatí nejspolehlivější test na přítomnost drog z vlasů. Ani tuto jistotu mu soudkyně nedopřála.

Adélka je od loňského ledna v péči otce. Matka, která ji do té doby vychovávala, mu dceru musela odevzdat, protože užívala drogy. Nyní se chce o ni starat ve střídavé péči. „Dokud nebudu mít stoprocentní jistotu, že máma drogy nebere, chci mít dceru u sebe. S matkou ať se vidí pod dohledem,“ stojí si za svým otec. Na verdikt oba rodiče čekají.

e.44 ( 1. listopadu 2011 11:48 )

No jo, zkrat, ty máš pravdu A já si to hned nespojila Teď už je mi zase lecos jasnější.

e.44 ( 1. listopadu 2011 11:25 )

Proč odmítla test, jsem napsala zcela jasně. Bylo to na opodstatněnou radu právníka. Tvoje otázka svědčí o tvé pochybné schopnosti chápat napsané. Soudkyně nejde nikomu na ruku, jedná podle práva. Docela by mě zajímalo v čem vidíš manipulaci ze strany matky? V tom, že se vyhýbá bulváru a bere se legálním způsobem o výchovu své dcerky? A to na rozdíl od tatíka, který manipuluje veřejným míněním přes svojí příbuznou, která píše články v jeho prospěch a očerňující matku.Přes tu příbuznou, která napsala i tento konkrétní článek pod kterým diskutujeme.

znojmacka ( 1. listopadu 2011 11:23 )

kolomajzna, nevím, proč se e.44 znova ptáš, když to popisuje v celým článku, PROČ.. ty to fakt nechápeš? Stejně tak, jak otec nevěří testům z K-centra, nemusí matka zase věřit testům, který by pro ni měl připravit bývalej manžel ve svý režii.

e.44 ( 1. listopadu 2011 10:23 )

Tenhle případ mi už dlouho, a hlavně po té, co jsem se poohlédla i po informacích z nebulvárních zdrojů, příde jako těžká a odporná manipulace ze strany "otce" a to přímo podle návodu Cihlářovo-střídavkovského. Máma Adélky je skutečně čistá. Testy to jednoznačně potvrzují. Pně chápu radu právníka, aby se u soudu žádnému rychlotestu nepodrobila. Za prvé nejsou spolehlivé, za druhé, urputná snaha protistrany o test v danou chvíli ukazuje jednoznačně na levárnu předem připravenou. Připravenou třeba tak, že jí někdo podplacený dal v posledních 24 hodinách do jídla nebo pití třeba jen nepatrné množství drogy, nebo nějaký lék obsahující stopové množství látek stejných jako droga. I to by stačilo k tomu, aby byl test pozitivní a ona při tom byla skutečně čistá. A jak píše zkrat pode mnou, z fotek je a vždy bylo jednoznačně vidět, koho má Adélka skutečně ráda a u koho jí je dobře. A otec to neni.

marie60 ( 1. listopadu 2011 08:24 )

Jj,právě proto,že by jí tam nějakou drogu našli.Soudkyně je taky kravka, když jí tak bezmezně věří. Takhle by mohla přesvědčit exmuže, že je čistá, ale neudělala to.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání