Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Lupič se na útěku převlékl za ženu: Už je za mřížemi

Autor: eis - 
29. září 2011
13:02

Dokonalý převlek si vymyslel lupič  (43), který v úterý se zbraní v ruce vyloupil banku v rakouském příhraničním městečku Unterretzbach. Hned po loupeži utekl na jižní Moravu do Znojma a převlékl se za ženu. Myslel i na detaily,  nalakoval si i nehty na nohou a rukou.

Znojmo kvůli ozbrojenému lupiči zažilo policejní manévry. Zakuklenci v černých kombinézách s přílbami, psovodi, vrtulník s termovizí, odstřelovači, ale také znojemští dopravní policisté v neprůstřelných vestách obklíčili ještě odpoledne po loupeži opuštěný vojenský areál Malá Louka. V něm ale na zločince nenarazili.

„Zlom v pátrání přišel ve středu v podvečer. Cestující z autobusu směřujícího ze Znojma do Brna volala na policii, že v autobusu cestuje muž převlečený za ženu a připomíná hledaného lupiče,“ uvedl mluvčí policie Bohumil Malášek. Na brněnském autobusovém nádraží na Zvonařce pak na autobus čekala zásahová jednotka. Muže, který měl na hlavě paruku a na rukou i nohou nedbale nalakované nehty, zadržela. Měl u sebe i většinu z asi dvaceti tisíc uloupených Euro.

znojmacka ( 29. září 2011 20:38 )

no a nejlepší je, že ty holky- studentky chce policie odměnit.. to by byl můj nejhorší sen, byla bych připo.. strachy, že si mě pak turek najde..

znojmacka ( 29. září 2011 20:36 )

nojo, vždyť ho taky ten převlek prozradil.. chtěl bejt nenápadnej a vono tohle magor.

y1xcvbnm ( 29. září 2011 18:10 )

Kdo by si myslel že tohle je žena , ať se dá vystavit !!

e.44 ( 29. září 2011 16:55 )

Dokonalý převlek? Tak tohle strašidlo by si se ženou splet snad jen slepec

radekfilosof ( 29. září 2011 14:05 )

Celá akce v kasárnách Malá Louka se opíralamo svědectví Karla Ř. který je po 2 mozkových mrtvicích.Až mně bylo v tom vedru těch policistů líto..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání