Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž na zahradě zastřelil družku, její dceru (†14), pak sebe

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ljš - 
23. září 2011
12:02

K dalšímu rodinnému masakru došlo ve Svitavách. Muž tam ve čtvrtek večer na zahradě vlastního domu zřejmě zastřelil svou družku a čtrnáctiletou dceru, po té spáchal sebevraždu. Muž střílel nelegálně drženou zbraní.

„Dva lidé zemřeli, třetí zemřel po transportu vrtulníkem v hradecké nemocnici,“ řekla agentuře Mediafax policejní mluvčí Eva Maturová. Na místě jsou kriminalisté, kteří sbírají stopy.

Podle serveru Novinky.cz byl muž bývalý policista. Zbraň, kterou střílel, měl v nelegálním držení.

"Co se přesně stalo, nevíme, otec ale pravděpodobně zastřelil svou čtrnáctiletou dceru a svou manželku. Pak asi spáchal sebevraždu. Místo je obšancované policisty, k domu se nedá dostat," řekl Blesku místní obyvatel Petr Kos.

Vražda se odehrála v domě v luxusní vilové čtvrti. Motiv ani další podrobnější informace zatím známy nejsou. Podle serveru deník.cz se masakr odehrál na zahradě u domu rodiny a přítomni mu údajně byli další rodinní příslušníci. Ti jsou nyní v péči psychologa.

e.44 ( 23. září 2011 15:30 )

Vraždilo se stejně i dřív. Jestli máš zájem, najdi si statistiky. I ta žena, co vyskočila s dítětem v náručí z okna byla zároveň sebevražedkyně i vražedkyně. A pochybuju, že třeba ta hromadná sebevražda plynem, tuším v osmdesátém roce v Michli, byla od všech členů rodny (matka, otec, babička a tři děti, z toho dvě předškolního věku)dobrovolnou sebevraždou. Tam šlo pravděpodobně taky o několikanásobnou vraždu.

skrina ( 23. září 2011 14:40 )

sebevražd možná, ale toto jsou v poslední době vraždy

e.44 ( 23. září 2011 14:24 )

e.44 ( 23. září 2011 14:23 )

Ne? Ty jsi nečetla nedávno tu statistiku? Sebevražd bylo za komunistů skoro 2x tolik, co dneska. Já sama si pamatuji, jak na Vinohradech v pěta nabo šestasedmdesátém vyskočila žena s dítětam z okna. A to rozhodně nebyl jediný případ, co si z té doby pamatuju.

majka60 ( 23. září 2011 13:10 )

Bývalý expoliš.Chtěla bych vědět, jestli odešel sám od policie a nebo byl z ní vykopnut.Takových pak bude přibývat, za chvíli bude člověk mít strach vylézat z baráku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání