Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

To je Davídek (†8): Jedno ze čtyř dětí, které zabila jejich matka

Autor: INT, ljš - 
5. září 2011
20:31

Televize Nova přinesla školní fotografii Davídka (†8), kterého spolu s jeho třemi dalšími sourozenci v pátek pravděpodobně uškrtila a ubodala jeho matka Romana Z. (36). Chlapeček se takhle fotil naposled, své spolužáky už neuvidí. Navíc není zatím jasné, kdo chlapce a jeho sourozence pohřbí a kdy k tomu dojde.

Podle informací televize Nova zatím o těla zavražděných dětí neprojevil nikdo zájem. Pokud se tak v blízké době nestane, musel by se o jejich poslední rozloučení postarat stát. Jednalo by se ale o nejlevnější variantu pohřbu, kterou stát platí například bezdomovcům.

Matka je ve vazební věznici

Matka byla dnes převezena z Hradecké nemocnice do Vazební věznice Brno, kde bude podrobena ještě několika psychiatrickým vyšetřením, která by měla prokázat, zda byla během vraždy příčetná. O její vazbě dnes přímo v nemocnici rozhodl soudce.

matozita ( 28. října 2011 19:53 )

cim dalej tím viac sa tu zabíjaju deti ..hlavne matky zabijaju svoje vlastne deti..trtkat vedia skade kym potom otehotneju raz dvakrat a styrikrat ..a ked sa treba postarat tak vezmu noz a sup do nich... zabit by bolo malo..takemu rodicovi zelam dlhy zivot v tíraní a trapení nic inéé

dudinka ( 7. září 2011 10:07 )

Tak jsi zřejmě tvrdší než ona. Konečně, tvé příspěvky to dokazují...

angelanne ( 7. září 2011 08:32 )

jj, cigán se zmůže akorát na ty dávky a krade železo, ale na vraždy jsou bílý nej.., hovada zasr*ný

mutaky ( 6. září 2011 22:22 )

Přečtěte si můj příspěvek ještě jednou, nechápete nic.

e.44 ( 6. září 2011 15:36 )

Ne cigoši svoje děti přímo nevražděj. Ty na ně jenom kašlou . Nestaraj se o ně, nehlídaj je, nevychovávaj je, jenom je učej krást. A tak každou chvíli skončí ňáký cikáně pod autem, utopí se, nebo jinak zabije. No a cigoši si hned udělaj nový, aby nepřišli o dávky a jinak je to nesserre.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání