Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hrál automaty, je to násilník, tvrdí známý o údajném vrahovi Martiny

Autor: Slávka Červená, Kjos - 
20. června 2011
00:13

Vždy se choval agresivně! O Lukášovi K. (21) ze Zlína, kterého kriminalisté obvinili z brutální vraždy maturantky Martiny (†19) z Hulína, to tvrdí jeho známý (24). Podle něj měl Lukáš problémy s penězi i opletačky s policií. Blesku se navíc podařilo vypátrat, že zatímco s Martinou, za níž jezdil do Hulína, chtěl mít jen sex, doma ve Zlíně měl přítelkyni. Ta je také blondýna, také se jmenuje Martina, také je jí 19 let a Lukáš s ní čeká dítě!

Muž se ozval Blesku s tím, že se s Lukášem několik let stýkal. Tvrdí, že ten chodil s Martinou (19), spolužačkou zabité Martiny (†19), již od jeho 15 let. „Bydleli spolu ve Zlíně a ona do školy moc nejezdila,“ řekl zdroj. Lukáš podle něj dříve boxoval, ale poslední dva roky už na to kašlal. Do práce se mu taky nechtělo. Většinou prý někde brigádničil, ale všude vydržel jen chvíli. „Hrál automaty, vrazil do nich kdejakou kačku. Jezdil hrát i do Brna, kde nejspíš prodal i notebook zavražděné Martiny. Nabral si hodně půjček, které nesplácel. Dlužil údajně okolo 300 tisíc,“ prozradil mladík.

Když Lukáš u bank už neuspěl, půjčil si na směnku 150 tisíc. „Když neměl prachy, neplatil nájem. Měsíce ho platila jeho matka,“ tvrdí zdroj. Martina, která se po vraždě druhé Martiny okamžitě odstěhovala ze Zlína a zrušila účty na sociálních sítích, byla prý normální holka. „Nechápu, proč s ním byla. S ní se dokázal držet na uzdě. Jinak si na každého otevřel hubu, všechno řešil násilně. Několik lidí ohrožoval plynovou pistolí. Měl neustále opletačky s policisty," prohlásil zdroj.

"Martině byl nevěrný, žen na sex měl několik. Jedna známá si postěžovala, že ji občas zmlátil, když mu nechtěla dát,“ konstatoval. Se zavražděnou Lukáš i jeho partnerka dříve údajně společně jezdili na různé akce. "Jestli byli se zavražděnou milenci, to nedokážu říct. Ale moc mi to nehraje. Mohl na ni tlačit, vynucovat si sex, a když nechtěla, tak to při jeho agresivitě dopadlo takhle!“ dodal zdroj.

tigress ( 21. června 2011 23:04 )

tigress ( 21. června 2011 22:45 )

Kdyby tak na tebe chtěla zítra zazvonit nějaká "podobně milá" návštěva..... Pak si tu povíme na diskuzi pod článkem o tom koho sis "pustila" do bytu jaká jsi byla pizda a jak ti to patří...............................

tigress ( 21. června 2011 22:38 )

Jo, tak tohle je věc, co mi vyráží dech pořád a pořád... ten nedostatek empatie u některých lidí, to, že staví (i kdyby bylo, jakože to není vůbec jasné ani jisté) nějaké to zahnutí nad vraždu a život člověka a že jsou schopni vyplodit, že si to zasloužila. Říkám si jestli tohle vůbec někdo může myslet vážně a jestli je každý ten někdo schopen si představit, že by se to stalo někomu z jeho blízkých a jestli by měl názor stejný i v takovém případě.

tigress ( 21. června 2011 22:33 )

Taky si myslím, že tak jednoduché to nebude a bylo tam toho víc a jinak, než to na začátku vypadalo.

tigress ( 21. června 2011 22:32 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání