Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jáchym Bém hrál za tým, kde prý zneužívali hráče

Jáchym Bém byl před svým úrazem, po kterém mu museli amputovat ruku, členem florbalového týmu, kde prý zneuživali chlapce
Jáchym Bém byl před svým úrazem, po kterém mu museli amputovat ruku, členem florbalového týmu, kde prý zneuživali chlapce  (Autor: Ladislav Křivan)
Autor: js, Kšim - 
14. června 2011
12:17

Šéf florbalového klubu SSK Future stojí před drsným obviněním ze zneužití několika svěřenců. Vedení týmu nařčení odmítá a za vším vidí pomstu několika odcházejících hráčů. Případ je o to zajímavější, že tým reprezentoval i syn bývalého exprimátora Pavla Béma Jáchym!

Obviněný rezignoval na post generálního manažera klubu SSK Future. Vedení však za funkcionářem stojí. „Jsme přesvědčeni o jeho absolutní nevině. Celý případ je vykonstruovaný. Jeden z důvodů může být ten, že pár hráčů z klubu odchází jinam,“ řekl Blesku sekretář klubu Tomáš Velechovský.

Policii se ale podle agentury Mediafax hlásí další hráči ve věku 14 až 17 let. Tvrdí, že jim muž naléval alkohol a pak je sexuálně obtěžoval. Funkcionář je ve vazbě. Hráči odmítli celou věc jakkoliv komentovat.

„Je to věc vedení klubu. Já se k tomu nebudu vůbec vyjadřovat,“ řekl florbalový reprezentant Petr Lacko. S ním donedávna hrál i Jáchym Bém, jehož slibnou kariéru přerušil tragický úraz při pádu z kašny. Po něm mu museli lékaři amputovat ruku. On ani jeho otec, exprimátor Prahy Pavel Bém, ale včera nezvedali telefony.

crakazasecrak ( 15. června 2011 20:54 )

měl společnou hnědou jamku

kdoasi ( 15. června 2011 18:02 )

co chtěl autor tímhle článkem říci...co s tím má Jáchym společnýho? Plesk zase vyplodil pěkný srač*ky

crakazasecrak ( 14. června 2011 17:47 )

M vypa dá jak ou..chyl

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání