Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kamarádi oplakávají Martinu (†20): Budeš nám chybět!

Autor: evak - 
12. června 2011
15:32

Brutálně zavražděna byla teprve dvacetiletá Martina V. Jejímu příteli se naskytl ten nejhorší pohled, na který jen tak nezapomene. Svou milou, se kterou plánoval budoucnost, našel v kaluži krve. Přátelé Martiny hrůznému činu nemohou uvěřit a i na Facebooku pro ni zřídili vzpomínkovou stránku.

"Není na světě nic horšího, než když rodina musí pochovat dceru, neteř, vnučku, úžasnou a milou holku jako byla Martinka ... Upřímnou soustrast... ;o( :( :( :(" napsala Jitka O. Nejčastějšími slovy byly projevy soustrasti a ani smutek vyjadřující emotikony nechyběly. Smrt mladé dívky, která měla chvíli po maturitě, zasáhla nejen její blízké, ale i cizí lidi, již se o Martinině vraždě dozvěděli z médií.

Všichni se také svorně shodují na trestu, který by měl vrahu náležet. Padaly návrhy na doživotí či "oko za oko".

"Opravdu hrozné, je smutné, ze tak krásná a mladá slečna už mezi námi není. Je to velká nespravedlnost, a tak doufám, že člověk, který to udělal, se přizná a dostane doživotní trest, žádných 18 let...," napsala Kateřina E.

"...Smrt za smrt!!!" vyřkla Petra M. na sociální síti. Ano, všichni si přejí to samé. Dopadnout vraha mladé ženy, která měla celý život před sebou. A každý očekává trest srovnatelný s brutálním činem. Prozatím je prý hlavním podezřelým Martinin expřítel. Snad brzy policie odhalí tajemství tohoto případu.


Rajče ( 16. června 2011 13:31 )

chápu dobře, žila s klukem, který šel do práce a jak se za ním zaklaply dveře, pozvala si do jeho postele nějakého vejra co čeká rodinu. Ti si zasloužili jeden druhého, pěkná kra.vka to byla.

petka68 ( 13. června 2011 00:26 )

Martinka si tohle nezasloužila..A kdyby jsem věděla kdo jí tohle udělal tak bych ho umučila aby umiral v bolestech aspon dva,tři dny...Doufám že policie vraha najde a dají mu alespon doživotí..Přeji z celého srdce Upřimnou soustrast Rodině..Nikdy na Martu nezapomenu :´(

chase ( 12. června 2011 21:29 )

v tomto svete spravedlnost neni (proto se lidi chovaji tak jak se chovaji), obcas se stane ze se o ni postara nekdo(neco) treti, ale vetsinou se o ni musi kazdy postarat sam, to prece neni nemoralni a nelidske. Je mi to lito

pea.p ( 12. června 2011 17:04 )

neexistuje.snad se jeji vrah najde a dostane alespon takovy trest jaky umoznuji nase zakony. Uprimnou soustrast rodine.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání