Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka (28) zabila svou dceru (5), pak i sebe

Policie případ vyšetřuje jako tragédii
Policie případ vyšetřuje jako tragédii  (Autor: ČTK)
Autor: bali - 
11. června 2011
11:20

Clare White (28), našla její kamarádka v sobotu ráno oběšenou u ní doma. Ještě horším zjištěním pro ni bylo, že ve vedlejší místnosti objevila další mrtvé tělo a to její pětileté dcery. Z jakého důvodu Britka zabila svou dceru a pak spáchala sebevraždu se zatím neví.

Kamarádka ihned zavolala na sousedy, kteří upozornili policii. Ta případ zatím vyšetřuje, i když okolnosti jsou dosti nejasné. Vrchní vyšetřovatel ho označil za tragický a ojedinělý incident.

Dosavadní verze je, že měla Clare nedávný spor s partnerem, který s ní bydlí v rodinném domku ve Warvicku. Jestli to byl ovšem důvod, aby vzala život své dceři a pak sobě se neví.

„Byla milující a oddanou matkou, nemám tušení co se mohlo stát a jsem z toho zdrcen,“ řekl smutně její otec. „Každý den jsem jí viděl jak si hraje se svou dceru na hřišti na konci ulice. Je to strašná tragédie,“ komentoval neštěstí soused Frank Batchelor

Detektiv Noel McMenamin, vedoucí vyšetřování uvedl, že provedou důkladné prošetření případu, aby se zjistilo jak k úmrtím došlo. Příčina jednání matky je zatím velice nejasná.

crakazasecrak ( 11. června 2011 15:36 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání