Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Petr napsal, že se jde zabít a odešel. Pomozte ho najít

Petr (21) dopisem oznámil, že se jde zabít.
Petr (21) dopisem oznámil, že se jde zabít.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ap - 
30. května 2011
14:49

Vystrašená rodina a policie pátrají po 21letém mladíkovi Petru Šmídovi. Ten o víkendu odešel z domu a rodině nechal dopis, podle kterého se chystá spáchat sebevraždu v lomu Velká Amerika u Berouna.

Po mladíkovi vyhlásila policie pátrání. Podle posledních informací se mladík z pražských Modřan pohyboval v obci Mořina v blízkosti lomů. Petr Šmíd je hubený, asi 175 centimetrů vysoký a má dlouhé světlé vlasy.

Popis Petra

Výška 175 až 178 cm
Zdánlivé stáří 18 až 22 let

Popis osoby
  • POSTAVA hubená
  • BARVA VLASŮ plavé (blond)
  • TVAR VLASŮ rovné
"Policie žádá veřejnost, aby jakékoli informace o pohřešovaném sdělili okamžitě na lince 158," požádala o pomoc mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

dfgetz ( 1. srpna 2011 09:53 )

Sprostejma slovama šetřim, ale všichni tady (až na Misham1) jste uplní dem*nti. Vypouštíte z huby plky o kterých nemáte absolutně zdání! Zláště Endynka47. Tak si to zkus mít vážnou autonehodu, po který prakticky nevidíš na jedno oko a máš psychické problémy. Uplně bezproblémová rodina, která se mu snažila pomáhat, bohužel on měl odmítavý přístup. Jinak s tou vojnou je to uplná hovadina. Nějaká blbá buzerace, zabitej rok života. Na co to je? Navíc jak by v tomto případě pomohla? Petr by šel na vojnu až tak za 2-5 let (VŠ). RIP Petře!

misham1 ( 3. června 2011 18:01 )

Koukám, že tady je to samý psychologický expert, že se za sebe nestydíte! Toho kluka našli mrtvého v jednom lomu, nejspíš prostě již nedokázal žít. Pokud má někdo těžké deprese nebo jinou psychickou poruchu, je mu neovladatelně zle a smrt je vysvobozením. Máte vskutku hloupé názory, když takhle plkáte, ani nevíte, o čem. Mám kamaráda, znal ho, je to jeho spolužák. Žádný rozmazlený fracek, jak tady tvrdíte! Kluka je mi líto, asi neměl rodiče, se kterými by si o svých potížích mohl promluvit a nějak je dál řešit.

crakazasecrak ( 1. června 2011 07:45 )

SUHLAS ..ZKRA T

crakazasecrak ( 1. června 2011 07:43 )

proto měli zachovat povinnou vojenskou službu .. dva roky!!naučili by se disciplině!

ivkanatka ( 30. května 2011 22:52 )

Je to dnes hrozná doba, mladí nezvládají problémy. neví, jak je řešit. Neříká to náhodou něco o dnešní společnosti a uspěchané době ?!? Nesuďte hned, nevíte, co potká vás. Jsem už babička 3 vnoučat a tak vidím, jak je dnes těžké, aby se ti mladí dobře rozhodli a obstáli v dravé konkurenci. Rychleji dospívají, ale to neznamená, že jsou míň citliví a míň zranitelnější !!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání