Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

VIDEO: Opilec jel na pražské magistrále v protisměru

Video se připravuje ...
Autor: puk, Krvs - 
25. ledna 2011
19:31

Nestandardní situaci zažili v úterý řidiči jedoucí kolem půl třetí odpoledne po magistrále směrem na Brno. Do Sokolské totiž vjel řidič (42) v tmavém osobáku a rval se směrem do centra!

„Vyjel od Fügnerova náměstí do protisměru do Sokolské. Na místo se okamžitě dostavila hlídka, která naměřila 2,17 promile alkoholu v dechu,“ popsala Blesku mluvčí pražské policie Jana Rösslerová. Chlapík je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest až rok za mřížemi. Naštěstí se při jeho nešťastném manévru nikomu nic nestalo!

Opilců za volantem je stále více. V neděli strážníci kontrolovali v Uhříněvsi řidiče škodovky. Muž (49) ze Slovenska nadýchal 2,18 promile, strážníci proto jeho auto odstavili. Ani ne za hodinu však viděli stejný vůz opět brázdit silnice. Tentokrát však řídil muž (41), který předtím seděl vedle Slováka. A byl ještě v horší kondici než jeho kamarád – v dechu měl 2,5 promile alkoholu. Oba skončili na policii kvůli podezření z trestného činu.

paja296 ( 26. ledna 2011 11:56 )

Policejní prezident musí podle ministra policii stabilizovat, udržet její schopnost zajistit veřejný pořádek a "restartovat" její schopnosti v boji s korupcí, organizovaným zločinem a závažnou finanční kriminalitou.....A co boj s piráty silnic a ožralami za volantem??Na ty si posvítíte kdy?Začněte už konečně pracovat ,nebo vraťte funkce.

inkvizitor ( 26. ledna 2011 09:48 )

anelam ( 26. ledna 2011 06:30 )

vidím to trochu jinak,řidič2222,tohle dělal úmyslně,to je horší i když opilce také nic neomlouvá,jedině zavést tvrdé tresty!Bude toho přibývat čím dál víc,soudy trvají dlouho,mnozí utečou-vyhýbají se trestu atd..tresty jsou mírné a někdy žádné

Uživatel_5807388 ( 25. ledna 2011 20:38 )

Už mě unavuje, číst o řidičích u kterých je zjišten tak vysoký podíl alkoholu a vše se ani moc neprobírá. Takhle mě to připadá ,že je kauza2222 a t o vše okolo ,zmanipulované ,jinak si neumím to představit.Asi ten pan ,šlápl někomu na kuří oko.jen tak dál. Možná se konečně ,dovíme pravdu. MUSÍME VĚŘIT, ABY TO NEBYLO,JEN ABY SE VĚŘILO ,ŽE BYLO.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání