Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rotvajler napadl dítě, jeho otec psa ubodal

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Jana Ulrichová)
Autor: bum, oj - 
24. ledna 2011
15:56

Chlapečka (4) napadl v neděli volně pobíhající rotvajler. Bratr (11) přivolal na pomoc otce. „Ten se snažil rozzuřeného psa od syna odtrhnout. Pes ale začal útočit i na něj,“ řekla Blesku policejní mluvčí Kamila Haraštová. Muž měl u sebe kapesní nůž. Vytáhl ho a psa zabil. Chlapeček skončil na chirurgii. Jeho zranění mohla být mnohem horší, nebýt zimního oblečení.

Mladá rodina se v neděli vydala na výlet do Pálavských vrchů. Při zpáteční cestě šly děti několik metrů před rodiči. Z jedné uličky na ně zaútočil rotvajler, který utekl majiteli. Napadl čtyřletého chlapce.

Starší bratr přivolal otce. Ten se snažil zvíře od syna odtrhnout. Pes ale zaútočil i na něho. V sebeobraně psa usmrtil kapesním nožem, který měl naštěstí u sebe. Chlapci pomohlo to, že na sobě měl zimní oblečení. Zranění proto nebyla tak rozsáhlá. Přesto ale skončil v brněnské nemocnici.

Majitel psa se dopustil ublížení na zdraví z nedbalosti, protože si psa dobře nezajistil.

barry3005 ( 24. února 2011 18:47 )

jsi nějak omezený a nebo neumíš příspěvky číst. Pravděpodobně obojí protože tvé jméno je Magor. Ten příspěvek byl pro normální lidi a ne pro tebe Sorry s primitivy nediskutuji a nezajímají mne ani když je pes pokousá - možná,že ten pes poznal Magora- takže se choval úplně správně a zaslouží jenom pochvalu

marff1 ( 24. února 2011 11:33 )

s radostí bych se ti šel vysrat na to tvý pískoviště a podíval se na ty tvý kanady !!!! Mýmu psovi bys nebyl dobrej ani na hraní ty pomocníku kašpárka!

cert ( 21. února 2011 05:26 )

Pes "navolno" na dětském hřišti bez dozoru majitele? Jste šílený? Za to by měl být pro majitele měsíc v chládku bez pardonu.

cert ( 21. února 2011 05:24 )

A dobře jste udělal.

cert ( 21. února 2011 05:21 )

Jste magor.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání