Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Ztracený policista (†24): Prostřelil si hlavu! Kvůli dluhům?

Autor: Jiří Čada, jos - 
2. listopadu 2010
11:37

Zmizelý jihlavský policista Tomáš P. byl v úterý ráno nalezen mrtvý nedaleko Třebíče. Ležel ve vlastním autě s prostřelenou hlavou. Mezi kolegy se spekuluje, že mladíka k zoufalému činu dohnaly dluhy, jež nasekal v sázkách.

Tomáš P. byl pohřešován od minulého úterý. Sloužil u dopravního oddělení jihlavské policie. V úterý ráno nenastoupil do služby. Od té doby po něm bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Odešel se zbraní a čtyřiadvaceti náboji. V souvislosti s jeho zmizením se pátralo také po jeho voze (ford focus vínové barvy), se kterým odjel z domu.

Dnes (úterý) ráno byl policista nalezen nedaleko Třebíče ve svém voze s prostřelenou hlavou. Lesní dělník ho našel na okraji lesa. "V nalezené mrtvé osobě byl identifikován hledaný policista," uvedla mluvčí jihlavské policie Jana Kroutilová. Podle jejích slov se mladý policista pravděpodobně zastřelil.

Policie se nechce k případu zatím více vyjadřovat. U nejmenovaného zdroje jsme ale zjistili, že kriminalisté u mladého policisty, který sloužil u dopraváků 3 roky, udělali prověrku jeho osobních účtů. Podle příbuzných policisty se jednalo o bezproblémového mladíka. Jeho kolega, se kterým se redaktor Blesku setkal, ale tvrdí, že je možné, že mladík měl finanční dluhy ze sázek.

Přivolaný lékař nařídil provést pitvu, aby bylo zcela vyloučeno cizí zavinění. Případ bude dále vyšetřovat inspekce PČR a krajští kriminalisté.

llug ( 4. listopadu 2010 13:34 )

Tohle je fakt hnus, co se tady člověk dočte! Kdo Toma znal, ví jakej byl fajn člověk! A soudit jiné, aniž by je člověk znal je velice snadné a "odporné hrdinctví" ubožáků ! Prvně si zameťte nad svým prahem, než zase něco vypustíte z té vaší huby...!!! Rodině přeji hodně sil v těchto chvílích, bude nám všem moc chybět!!!

pavla83 ( 4. listopadu 2010 12:37 )

vidím..hrozná hrubka se mi povedla..

pavla83 ( 4. listopadu 2010 11:13 )

některé komety jsou tu opravdu odporné!!!!! monsegur je špína!nemá špetku dobrého vychování.Beztak je to nějakej zakomplexovanej idiot,co umý bejt "drsnej" akorát anonymě!

pavla83 ( 4. listopadu 2010 11:10 )

škoda je každého dobrého člověka..ale takové jako jsi ty by měli střílet..jsi špína!

pavla83 ( 4. listopadu 2010 11:08 )

kdyby se něco stalo příslušníkovi vaši rodiny nebo jinak Vám blízkemu člověku a lide tu na něj kydaly hnuj..tak co..přidal by jste se? asi ne,že ..branil by jste ho/jí..ale tady jste natolik "odvažnej" a trapnej že máte tu drzost někoho soudit,posuzovat,škatulkovat..on je na netu odvážněj každej s.áč! je mi na blití z toho,jaké tu vydím komenty..nemáte špetku slušného vychování! Ne všechny komenty jsou tu odporné,ale každý sám pozná komu má slova patří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání