Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Obvinili ho z vražd, i když mu je nevěří!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: oce - 
9. července 2010
21:20

Martin H. (25) z Jablonce nad Nisou byl obviněn z několikanásobného trestného činu vraždy. A to i přesto, že kriminalisté stále nemají jistotu, že někoho zabil. Chybí jim totiž to nejdůležitější, nemají zatím těla obětí.

Údajný vrah se začátkem minulého týdne dostavil na policejní služebnu ve Varnsdorfu, kde šokovaným policistům sdělil, že před čtyřmi lety zabil za peníze pět lidí.

Jak vypověděl, za každou vraždu měl dostat 200 tisíc korun a přiznal se prý kvůli špatnému svědomí. Těla podle svých slov zakopal v lesích na Jablonecku, policisté ale dosud žádná nenašli.

Informační embargo

I přesto, že byl mladík z vražd obviněn, kriminalisté stále nejsou zcela přesvědčeni o jeho vině. Ve hře je několik variant včetně té, že si mladík vše vymyslel. Policie na záhadný případ uvalila přísné informační embargo.

„Nicméně, aby byl někdo obviněn ze závažného trestného činu a byla na něj uvalena vazba, musí mít státní zástupce i soud přesvědčivé indicie, že tomu trestnému činu skutečně mohlo dojít,“ řekla Blesku krajská státní zástupkyně Lenka Bradáčová. Podle ní je případ velmi složitý a důležitý bude i mladíkův psychiatrický a psychologický profil, který vypracují soudní znalci.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání