Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Bestiální matka hodila dítě do křoví!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Policie ČR)
Autor: puk - 
7. července 2010
09:46

To není matka, ale bestie! Porodila dítě a pohodila ho do křoví v pražských Čakovicích. A přiznala se až po dvou měsících.

Jednatřicetiletá bezdomovkyně by možná nikdy pravdu neřekla. Berounští policisté po ní ale pátrali v souvislosti s jiným nalezeným chlapečkem. Policisté měli zprávy o ženě bez domova, která ve druhé polovině dubna porodila dítě a už ho nemá.

Mysleli, že jde o matku nalezeného Jaroslava Úterka. Toho tehdy našli odloženého na chodbě hořovické nemocnice. Žena kriminalistům však vyrazila dech. „Já své dítě ukryla do křoví,“ přiznala se.

Ostatky děťátka tam v neděli policisté také našli. „Dítě jsme nalezli na odlehlém místě mezi garážemi v ulici Ke Stadionu. Lékař potvrdil, že se jedná o ostatky novorozeného dítěte, které zde ležely více než dva měsíce.

Bezprostřední příčinu smrti objasní až pitva,“ řekla Blesku policejní mluvčí Andrea Zoulová. Ženě za bezcitnou vraždu novorozeného dítěte hrozí až osm let za mřížemi.

milo ( 7. července 2010 15:12 )

měli by zavést zkoušky na rodičoství....i když tím by se asi nic nevyřešilo...."náhodně vzniklé" děti tu budou pořád.....takové lidi bych ale zavírala do blázinců....nic jiného totiž nejsou když jsou schopni takových zvěrstev....

kandule1 ( 7. července 2010 12:24 )

tak to je fakt síla, místo toho aby ho nabídla k adopci, těm kteří mít vlastní nemůžou, taková ženská by už neměla mít právo být matkou....

bernadette ( 7. července 2010 10:55 )

že bude mít konečně střechu nad hlavou. Ale asi se v kriminále moc neohřeje, je známo, že vrazi dětí tam mají těžký a krátký život.

lm2209 ( 7. července 2010 10:28 )

Každá normální žena ,notabene ta,která z nás někdy porodila ji nepochopí.Pro tu je i slovo BESTIE lichotkou.Fuj,fuj,fuj.

miriam ( 7. července 2010 10:02 )

Ženě, která nechala své dítě zemřít, hrozí až 8 let. Ženě, která své dítě odložila v nemocnici, tak, aby jej někdo brzy našel, hrozí až 5 let. Rozdíl mezi životem a smrtí dítěte je "oceněn" na tři roky ve vězení?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání