Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policie našla v Praze kostru novorozence!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, rvs - 
4. července 2010
19:45

AKTUALIZACE 5.7. 12:15 - Kriminalisté obvinili matku novorozence, jehož kostru našli v neděli v pražských Čakovicích. Za vraždu jí hrozí až osm let vězení.

Otřesný nález v Praze! Policisté odpoledne nalezli v pražských Čakovicích kostru novorozeného dítěte. Zadrželi ženu bez domova, která je podezřelá, že dítě porodila a pak se jej zbavila. Policie ji v pondělí obvinila z vraždy. Ženě hrozí až osm let vězení

Podle ní policie ženu, která se k činu přiznala, vyslýchá, ostatky dítěte prozkoumá nařízená soudní pitva.Vyšetřování by mělo objasnit i to, proč se matka k tak otřesnému činu rozhodla.

Pohodila dítě do křoví

"Impulz k pátrání jsme dostali od kolegů z Berounska. Při vyšetřování případu dítěte odloženého v nemocnici na Berounsku vyslýchali také jednatřicetiletou ženu bez přístřeší, která se jim přiznala, že ve druhé polovině dubna porodila dítě a odložila je v Čakovicích do křoví," řekla mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

Berounští policisté případ předali pražským kolegům, a ti ostatky dítěte nalezli. Podle informací serveru iDnes.cz byla kostra byla ukryta v křoví v ulici Ke stadionu.

Podle přivolaného lékaře byla kostra novorozence ve stavu, který odpovídal ženině doznání. S určitostí to však potvrdí až soudní pitva, soudní znalec určí přesnou příčinu smrti i to, zda to skutečně bylo dítě zadržené ženy.

fryda ( 5. července 2010 04:43 )

to dítě vraceli matce, která ho odložila? Co na to sociální pracovnice? Asi nic. Ony raději odeberou dítě matce rovnou ze školy, protože to odůvodní, že mají starý nábytek. V tomto případě se matka řádně starala a dítě odebrali. A matka dítěte, která o něj nestojí a zanechá ho na chodbě v nemocnici, tak té ho vnutí zpět!!!To je tento případ ! Divné!!!

zirafa ( 4. července 2010 21:53 )

to není slepice, ale svi.ně zkur.vená!!!!

Shelby16 ( 4. července 2010 21:41 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání