Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dopadli matku, která pohodila novorozeně u garáží

Andělka nebyla starší než 24 hodin, když ji náhodný kolemjdoucí našel.
Andělka nebyla starší než 24 hodin, když ji náhodný kolemjdoucí našel.  (Autor: Blesk - David Malík)
Autor: puk - 
11. května 2010
14:22

Neskutečná zrůda. Tak jen to si nejspíš musí normální matky myslet o ženě, která v březnu odložila své čerstvě narozené dítě do sněhu. Přitom babybox je jen 3,7 kilometru od místa, kde holčička mohla zemřít.

Mladé ženě (21) teď hrozí až výjimečný trest. Kriminalisté v minulých dnech matku dítěte zadrželi a obvinili z pokusu o vraždu. A o tom, že dítě je její, není pochyb. Potvrdila to totiž analýza DNA.

Proč to udělala?

Zatím ale není jasné, proč mladá žena holčičku chvíli po porodu odnesla ke garážím a položila do sněhu. Kdyby ji na opuštěném místě nenašel náhodný kolemjdoucí, zemřela by.

„Ženu budou zkoumat znalci z oboru psychologie, psychiatrie a gynekologie,“ řekla k zatím neznámému motivu mluvčí středočeské policie Soňa Budská. Podle ní matce hrozí až dvacet let za mřížemi nebo výjimečný trest. Policie ji stíhá na svobodě. Malá Andělka je stále v kojeneckém ústavu v Kolíně.

znojmacka ( 12. května 2010 08:28 )

tak mě to z toho vyplývá taky snad to bude nějakej omyl a blbě řečeno ??? To by snad nemohlo bejt možný ani tady...

znojmacka ( 12. května 2010 08:26 )

bozena, to s tím soudem mě taky napadlo, když už pochválit policii, tak aby to nezvoral soud.. nechtěla jsem být pesimistka..

zippp ( 11. května 2010 19:46 )

Ted prave rikali ve zpravach, ze pravdepodobne jeji "matka" bude jejim opatrovnikem, jeste o ni ale neprojevila zajem, chapu z toho spravne, ze by ji mohla dostat domu? To si snad delaj vazne ***, to prece neni mozny

bozena11444 ( 11. května 2010 16:41 )

..díky, že ji vypátrali, ale soud? Ten jim to podělá...pochybuji, že dostane spravedlivý trest, dobrý advokát, placený z našich daní prokáže, že to byla poporodní psychóza. Ne byla to sprostá vražda, kdy díky kolemjdoucího děvčátko nezemřelo. Jinak by umrzlo. Však uvidíme, jak to z tou čůzou dopadne.

pipule1 ( 11. května 2010 16:09 )

Asi budou namítat poporodní (šestinedělní) laktační psychozu. Zatím to bohužel prošlo každé důře.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání