Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ženské se rvaly o chlapa! Přímo v budově soudu!

V této budově došlo ke krvavému incidentu mezi sokyněmi
V této budově došlo ke krvavému incidentu mezi sokyněmi  (Autor: Vlaďka Hradská)
Autor: Vlaďka Hradská - 
29. dubna 2010
08:13

Dvě ženy se mezi sebou servaly v budově soudu v Klatovech. Dokonce tekla krev. Důvod? Úřednice soudu údajně druhé ženě sváděla manžela, a ta si to s ní přišla vyřídit.

Případ nyní leží na stole úředníků radnice, kteří budou celou věc s hlavními aktérkami projednávat v přestupkovém řízení. Manželce, která napadla úřednici, prý hrozí pokuta až 20 tisíc korun.

Podváděné ženě, jejíž muž je členem justiční stráže, zřejmě došla trpělivost a vyrazila za ním a jeho údajnou milenkou přímo do budovy soudu. Oba překvapila v kanceláři své sokyně. Nejprve ji zahrnula nadávkami, pak došlo k bitce, při níž tekla krev.

„Napadená žena odešla z budovy soudu k lékaři, aniž by cokoliv nahlásila svým nadřízeným. Informace o incidentu jsme zjišťovali dodatečně. Druhý den ale byla v práci,“ řekl Blesku místo předseda okresního soudu Jaromír Veselý s tím, že od tohoto incidentu platí v budově přísnější bezpečnostní opatření. Útočnice se musí nyní při návštěvě soudu po budově pohybovat už jen v doprovodu justiční stráže.

„Za 36 let své praxe u soudu nic podobného nepamatuji,“ řekl Jaromír Veselý. Na otázku, jak je možné, že útoku a zbití administrativní pracovnice nezabránila justiční stráž, která je za bezpečnost u soudu zodpovědná, nedokázali strážci pořádku odpovědět. Není vyloučeno, že se sokyně opět setkají před přestupkovou komisí. Termín jejího jednání zatím není stanoven.

„Za napadení hrozí útočnici až dvacetitisícová pokuta. Záleží ovšem na míře zavinění i závažnosti zranění,“ řekl tajemník klatovské radnice Miroslav Šafařík.

pepazdp ( 30. dubna 2010 03:02 )

Tahle novinka je tak "čerstvá", že už začíná zavánět.

arcaben ( 29. dubna 2010 11:46 )

starší novinku tam nemáte???

sona1 ( 29. dubna 2010 11:21 )

hahahha tak to je teda gollllllll,,,,, a na soude.

sona1 ( 29. dubna 2010 11:21 )

hahahha tak to je teda gollllllll,,,,, a na soude.

waserman ( 29. dubna 2010 08:30 )

ty už zas nemáš o čem psát? Tohle tu již bylo

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání