Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Znásilnil postiženou dívku, musela jít na potrat!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archív)
Autor: ČTK, jos - 
6. února 2010
12:35

Ostravští policisté ukončili vyšetřování znásilnění zdravotně postižené sedmnáctileté dívky. Musela jít na potrat poté, co ji do jiného stavu přivedl přítel její babičky.

Podle policie dívku loni v září v lese na Ostravsku znásilnil dvaašedesátiletý muž, který byl přítelem její babičky. Dívka je přitom zdravotně i mentálně postižená, navíc otěhotněla, řekla k případu ostravská policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Podle mluvčí muž dívku na pár hodin vyzvedl ze zdravotnického zařízení, ačkoliv k tomu neměl oprávnění. Za této situace se přitom zřejmě dopustil trestného činu.

Holčáková dodala, že matka dívky později zjistila, že dcera je těhotná. Proto vše okamžitě oznámila policii. "Prověřování bylo ztíženo i aktuálním zdravotním stavem poškozené. Ke slovu tak přišli znalci, výslech byl prováděn ve speciální výslechové místnosti a vyšetřování vedla zkušená komisařka specializující se na toto protiprávní jednání," vysvětlila Holčáková.

Muž byl obviněn z trestného činu znásilnění, hrozí mu až desetileté vězení. Je stíhán na svobodě. Těhotenství dívky bylo přerušeno.

angellli ( 6. února 2010 17:35 )

PROZRAD NAM UZ KONECNE SVOJE IQ

zirafa ( 6. února 2010 16:35 )

... uříznout mu ten jeho nástroj, co neudržel v kalhotách...

hulacisko ( 6. února 2010 16:21 )

10 let a na svobodě ? A za cikány vazba a doživotí ?

bozena11444 ( 6. února 2010 14:21 )

Stojí to hodně peněz za smsku, kterou musíte odeslat!!!!!!!!!!!!!!

bozena11444 ( 6. února 2010 14:20 )

Víš co ty exote, hlavně si běž ufdělat test ty, rpotože s tím otravuješ v diskuzích, které jsou zaměřeny na něco jinédo. A hlavně, kdfyž všude ložíš a doporučuješ napiš, že to stojí 79,- Kč a je to víš o čem o h....u.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání