Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zběsilá honička: Opilec ujížděl a pak skočil do Vltavy!

Autor: SAN - 
25. ledna 2010
21:28

Nadýchal 0,45 promile, měl odstavit auto, a všechno by tím skončilo. Jenže přesně tohle muž (36) ze severních Čech neudělal. Skočil do auta, hrál si na pilota formule 1 a řítil se noční Prahou se šesti policejními auty za zády.

Podařilo se ho zastavit po 13 kilometrech jízdy. Pouta si muž nasadit nenechal, raději skočil do Vltavy! Dalo se ale čekat, že v ledové vodě, která má dva stupně, daleko neuplave...

Přitom to mohlo skončit celkem v poklidu. Po dechové kontrole by podle toho, co mu přikázala policie, měl odejít po svých. To se mu ale nechtělo, a začal ujíždět. „Policie za ním vyrazila a postupně se přidávaly další vozy,“ popsala noční akci mluvčí pražské policie Eva Miklíková.

Policisté řidiče pronásledovali až do Motola na Vypich a pak zpátky do centra. Dokonce i několikrát vystřelili.

Ujíždějící auto se podařilo zablokovat až na Čechově mostě. Řidič zastavil a z auta vyskočil. Policistům se však nevzdal. Přeskočil zábradlí a zahučel rovnou do dvoustupňové Vltavy. Do řeky pro něj hned skočil jeden z policistů, který ho za pomoci hasičů vytáhl na břeh. Pak putoval do nemocnice a místo přestupku má na krku podezření z násilí proti úřední osobě, za což mu hrozí až 4 roky vězení!

djaba ( 26. ledna 2010 20:33 )

Místo aby chytali pedofily a jiné úchyly , tak za každou cenu chytají připitýho blba a jeden aktivní skočí za ním do ledové vody.Kdyby tak operativní byli i jinde .

zirafa ( 26. ledna 2010 09:10 )

pán byl tak rozhicovaný z té honičky, že se prostě potřeboval zchladit....

spoon ( 26. ledna 2010 05:45 )

jak strážmistře, už máš po rozdílení???

spoon ( 26. ledna 2010 05:43 )

bych zavřel do bohnic a zbavil svéprávnosti, skočit za kriminálníkem do vltavy při -10, to je inteligence hodná našich strážců zákona....

agent ( 25. ledna 2010 22:25 )

Tak kterej první pitomec se naveze do policajtů ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání