Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kauza Miroslava Krafta pokračuje: Nesmí k družce!

Miroslav Kraft (51). Otec čtyř dětí je obviněn, že napadl družku, byl vykázán na deset dní, a teď k ní nesmí dalších 30 dní.
Miroslav Kraft (51). Otec čtyř dětí je obviněn, že napadl družku, byl vykázán na deset dní, a teď k ní nesmí dalších 30 dní.  (Autor: Blesk - Helena Lacinová)
Autor: Helena Lacinová - 
21. ledna 2010
05:00

Nejdřív na jaře hrozil, že před radnicí upálí sebe i syna, na konci roku ho pak navíc obvinili z napadení družky… Jeden z nejdiskutovanějších případů, které uveřejnil Blesk, má pokračování!

Otci čtyř dětí Miroslavu Kraftovi (51) z Mostu mělo včera skončit desetidenní vykázání z bytu kvůli domácímu násilí. Úředníci teď rozhodli: Nesmí se k ní přiblížit dalších 30 dní!

„Dneska mi to donesl úředník, že dobu prodlužují na třicet dní. Na základě čeho? Nevyslechli žádné svědky, které jsem jmenoval. Její starší syn ví, že to bylo jinak. O napadení mluví jen ona,“ zlobil se Kraft. „Chtěla ode mě peníze. Ty já nemám, a proto vyvolala konflikt. Ani jsem se jí nedotkl,“ tvrdil.

Nikdo podle něj nemůže brát vážně tvrzení, že vztáhl ruku na jejího dvanáctiletého syna. „Bylo by to přece vidět, kdybych mu dal pěstí do obličeje. Ani lékař nic nezjistil. Budu si stěžovat na postup policie,“ pokračoval muž.
Policisté ho vykázali na 10 dní z bytu, neboť údajně týral svou bývalou družku a její děti. Žaneta (12), Katka (11) a Kuba (6) jsou v azylovém domě se svou biologickou matkou, která se kvůli nim přestěhovala z jiného města. Nejstarší Terezka (15) zůstala v bytě exdružky.

„Delší vykázání je v kompetenci soudu,“ poznamenal vedoucí policista z mosteckého policejního ředitelství Jiří Volprecht. Kraft namítá, že v soudním rozhodnutí se píše, že je to na základě policejního protokolu, a chce se bránit.

 

gogo ( 21. ledna 2010 06:32 )

Pane Chocholoušek !! Další pán na holení !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání